Joná Metzger izraeli országos főrabbit a rendőrség egyelőre "csak" csalással, pénzmosással és megvesztegetési összeg elfogadásával gyanúsítja. Az elmúlt órákban Mázál Muállem neves izraeli politikai újságírónő és hírmagyarázó a Facebook-oldalán azonban arról is beszámolt, hogy Metzger miként zaklatta szexuálisan az egyik férfi ismerősét... Egyébként a főrabbiról már évekkel ezelőtt is keringtek hasonló híresztelések.

Mázál Muállem újságíró (Fotó: Facebook)
Joná Metzger, Izrael országos askenázi főrabbijáról, miközben tizenöt napos házi őrizetét "tölti" és az ellene folyó nyomozásra való hivatkozással fölfüggesztette a hivatali tevékenységét, most az a hír röppent föl, hogy fiatal férfiakat szokott szexuálisan zaklatni. Megjegyezzük, hogy Mose Kácáv, Izrael korábbi államelnöke jelenleg is börtönben ül szexuális zaklatásért és erőszakos nemi közösülésért, igaz, hogy ő hölgyeket környékezett meg. A Fidesz, Orbán Viktor, Tarlós István, Semjén Zsolt, Köves Slomo és Schmitt Pál rendszeres budapesti látogatója az izraeli országos főrabbiválasztások előtt "öt perccel" komolyan bajba keveredett.

Metzger, Tarlós és Köves Tel-Avivban (Fotó: Sturem.net)
Mázál Muállem izraeli újságírónő mai Facebook-bejegyzése szerint az a házi őrizetben levő főrabbi korábban szexuálisan zaklatott egy férfit. Megtudjuk azt is, hogy Joná Metzger udvarlásának kitett férfi bevallottan köcsög, nem zsidó, s öt esztendővel ezelőtt éppen a zsidóságra való áttérés hosszadalmas és gyötredelmes folyamata idején találkozott össze Metzgerrel, akinek molesztálását akkor azért nem verte dobra, mert félt a főrabbi hosszú kezétől. Már mint attól, hogy szószátyársága miatt esetleg nem térhet át a zsidóságra. Az újságírónőnek a génhulladék elmondta azt is, hogy köcsögsége ellenére szóba nem jöhetett a főrabbi ajánlatának elfogadása, mert azon kívül, hogy Metzger nem az esete, akkoriban már együtt járt azzal a tel-avivi férfival, akit időközben "elvett férjül".

Köves, Metzger és Orbán Budapesten (Fotó: Chabad.info)
"Mintegy öt esztendővel ezelőtt külföldi csoportokat és magánszemélyeket vezettem Izraelben, s akkoriban megszerveztem az egyik igen ismert római katolikus kardinális szentföldi látogatását. A kardinálist a többi között elkísértem Joná Metzger országos főrabbi jeruzsálemi állami hivatalába is. Metzger fogadta a kardinálist, miközben le nem vette rólam a szemét", írja a goj homár szavait idéző izraeli újságírónő. A főrabbi a kardinálist és még néhány katolikus papot a látogatás végén kikísérte, ám az idegenvezetőt visszatartotta, s miután megtudta tőle, hogy kondícióoktatással is foglalkozik, elragadta a karját, testét elkezdte simogatni, majd kérte, hogy erőnléti gyakorlatból adjon neki "magánórákat", de lehetőleg a késő esti esti órákban, mert napközben igen elfoglalt. Metzger azt is kikötötte, hogy az erőnléti gyakorlat masszázst is tartalmazzon.

Metzger, Köves és Schmitt a Sándor-palotában (Fotó: Chabad.info)
Az újságírónő Facebookján megjelent hír szerint a francia köcsög végül is kikosarazta a főrabbit. Már évekkel ezelőtt fölröppent a hír az izraeli sajtóban, hogy Joná Metzger korábban jesíve-bóchereket (zsidó vallási iskola fiú hallgatóit) is rendszeresen zaklatott szexuálisan. Mindenesetre, a hírek hallatán megállapíthatjuk, hogy Tarlósnak, Orbánnak, Schmittnek, Semjénnek és Köves rabbinak óriási szerencséje volt, hogy őket nem molesztálta a Budapesten gyakorta megfordult izraeli főrabbi.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info