Az alábbiakban egy Mohamed Khodr nevű szerzőnek a Veteranstoday.com oldalon megjelent írása fordítását közöljük. A talmudi idézetekkel találkozhattunk már máskor, más cikkekben is, de nem árt újra és újra emlékezetünkbe idézni, mi mozgatja "Isten ajándékait", mi képezi a hozzánk való viszonyulásuk alapjait. Ugyanakkor azt sem árt folyamatosan tanulmányozni, mi az a sors, amire mi is juthatunk a palesztinok után és mintájára.
Az alábbi, szenvedélyekkel, elkeseredéssel, mégis reményekkel teli írás nem tekinthető politológiai elemzésnek. Ugyanakkor mégis kiderül belőle a nyugati világ polgárai előtt rejtegetett igazság. Az írás elolvasása révén jobban megérthetjük a hosszú évtizedek óta brutális izraeli megszállás alatt élő palesztin nép lelkiállapotát, és betekintést nyerhetünk a borzalmas mindennapokba.
(Mindenkit kérek arra, hogy ne sajnálja az időt, és olvassa el ezt a cikket, nézze meg a mellékelt videókat és fotókat, ugyanis az egész emberiség jövője a tét. A tudatlanság végzetes lehet. Köszönöm.)
A zsidók reggeli imádságának egy részlete:
„Áldás legyen a mi örök Istenünkön, aki nem gójnak teremtett.”
„(Izraelt kivéve) egyetlen más országban sem fordulhat elő, hogy gyermekeket rendszeresen fiatalkorúak bírósága elé állítsanak, ahol nem léteznek a jogaik tiszteletben tartását biztosító garanciák. Minden olyan gyermeket, akit valamilyen feltételezett bűncselekmény miatt törvényszék elé citálnak, a fiatalkorúakra vonatkozó nemzetközi jogi előírásoknak megfelelően kell kezelni, melyek speciális bánásmódot biztosítanak a részükre.” (Részlet a „Gyermekek az izraeli katonai börtönökben” című UNICEF-jelentésből, 2013. február)
„Figyeltem a katonákat, akik tüzeltek. Láttam, amint gyerekekre lőnek Szarajevóban, és alaposan megnéztem a gyilkosaikat is. Láttam a halálosztagok tagjait, akik családokat mészároltak Algériában vagy Salvadorban. Azonban sohasem láttam másoktól (csak az izraeli katonáktól), hogy gyerekeket (palesztinokat) csalnak tőrbe, vagy gúnyolnak ki, majd mintha valamilyen sportot űznének, lövöldöznek rájuk.” (Chris Hedges, Pulitzer díjas újságíró: A Gaza Diary: Scenes from a Palestinian Uprising, (Napló Gázából: a palesztin felkelés képei) Harper’s magazine, 2001. október)
Izraelben palesztinokat, főleg palesztin gyerekeket ölni nem csupán talmudi, rabbinikus eredetű kötelezettség, de egyfajta sport is, amely enyhíti az unalmat, és elősegíti az ember karrierjét. A megszállt területeken, vagyis Ciszjordániában, a Gázai övezetben és Kelet-Jeruzsálemben élő 3,4 millió palesztin semmi más, mint kísérleti alany, akiket az új kémiai és biológiai fegyverek kipróbálása során használnak föl, továbbá egyfajta fenyegetésként tekintenek rájuk, akiket vagy el kell űzni Izrael földjéről, vagy pedig meg kell semmisíteni. Ezek az emberi lények egész egyszerűen csak a zsidók rabszolgái, vagy pedig az izraeli katonák lőgyakorlatainak a célpontjai.

Izraeli katona Instagramon mutatja be, milyen izgalmas hátulról fejbe lőni egy palesztin gyereket - ez a katonai kultúra
Izrael egy mesterséges és illegálisan létrehozott állam, amely szélsőséges terrorizmus, erőszak, etnikai tisztogatás, történelmi palesztin falvak százainak lerombolása, gyilkolás, gyermekek és nők megerőszakolása nyomán született meg. Ezen kívül minden más állammal szemben Izrael egyedülálló abban, hogy:
- nincsen alkotmánya
- nincsenek egyértelműen meghúzott határai
- nincsen nemzetközileg elismert fővárosa.
Azonban valójában mégiscsak van Izraelnek alkotmánya. Ami nem más, mint az úgynevezett Babiloni Talmud. Ami egyáltalán nem egy isteni sugallatra született könyv, hanem az írásba foglalt törvénykönyv, a Tóra és a vallási törvények több mint hatmillió szóból álló rabbinikus értelmezéseinek gyűjteménye, amely sokkal inkább tekinthető a judaizmus szent iratának, mint maga a Tóra.
A Babiloni Talmud magába foglalja a tanítást, amely szerint a zsidók a kizárólagos felsőbbrendű és kiválasztott faj a Földön, amely a génjeiben hordozza az isteni eredetet, és ily módon fel van jogosítva a világ irányítására és birtoklására. A Talmud szerint továbbá az összes gój csak azért létezik, hogy a zsidókat szolgálja, a gójok állatok, tisztátalanok, léhák, spermájukból genetikailag hibás vadállatok születnek. De legalább ilyen döbbenetes, hogy a Talmudban arról is olvashatunk, hogy egy rabbi vitába szállt az Istennel, és a vitában diadalmaskodott, valamint az is benne van, hogy ha egy zsidó nem engedelmeskedik egy rabbinak, akkor meg kell ölni. Szintén a Talmud tanítása, hogy elfogadható a gójok megölése, kirablása, becsapása, lehet nekik hazudni is, ezen kívül pedig a rabbiknak nem tilos prostituálttal hálni, sőt három esztendős lányokkal és fiúkkal közösülhetnek is. A gój gyerekek a Talmud világában nem számítanak embernek, ezen kívül pedig a gójok pénze a zsidókat illeti. A Talmud kimondja, hogy a zsidók ölték meg Jézust, akit egyébként, Szűz Máriával együtt (béke legyen velük) a legszennyesebb jelzőkkel illetnek a könyvben.
Kérném, alaposan tanulmányozzák a judaizmus történetét, a Tórát és a rasszista, bigott, szexuális perverziókkal telezsúfolt Babiloni Talmudot.
A „gój” szó alatt a Zsidó Enciklopédia a farizeus talmudista felfogás szellemében az alábbiakat írja: „A farizeusok azt tartották, hogy csak az izraeliták az emberek, a gójok nem emberek, hanem barbárok.”
Kérném az olvasót, tanulmányozza át az alábbi webhelyeket (http://www.catholicapologetics.info/apologetics/judaism/closer.htm#011, http://www.revisionisthistory.org/talmudtruth.html, http://rense.com/general86/talmd.htm), és vonja le a saját következtetéseit.
Azonban nem szükséges a Talmudhoz fordulnunk ahhoz, hogy ilyesfajta ördögi, rasszista, a népirtást dicsőítő tanításokba ütközzünk. Íme néhány példa a mai Izraelből:
„A gójok lelke teljesen más, és egy alacsonyabb minőséget képvisel. Az ő lelkük ördögtől való, a megváltásra képtelen, alkalmatlan…Ha egy zsidó testének minden egyes sejtje isteni jellegű, Isten része, akkor bennük minden DNS-spirál is Isten része.” (A Chábád Lubavics zsidó szektához tartozó Jichák Ginsburg rabbi így idézte a Chábád mozgalom alapítójának, Liadi Shneur Zalmannak a szavait, Jewish Week, 1996. április 26.)
„Rabbik az arabok megsemmisítésére szólítottak fel.” „Könyörületesnek lenni az irányukban nem megengedett. Rakétákat kell rájuk küldeni, és meg kell őket semmisíteni. Ezek ördögök és átkozottak…Az Isten gondoskodik arról, hogy az arabok tettei saját fejükre hulljanak vissza, magjuk ne adjon életet, pusztuljanak el, és tűnjenek el a Föld színéről.” (Ovádia Joszef rabbi, BBC, 2001. április 10.)
„Egy magas rangú izraeli politikus ma vitát provokált azzal, hogy figyelmeztette a palesztinokat: azok a palesztinok, akik rakétákat lőnek ki a Gázai övezetből, egy nagyobb holokausztra számíthatnak az izraeli fegyveres erők részéről.” (The Telegraph, 2008. február 29.)
Izraeli ortodox rabbi: „A palesztinokat a kemencékbe!” (Richard Silverstein: Tikun Olam, 2011. január 15.)
„Egymillió arab nem ér fel egy zsidó ujjának körmével.” (Jákov Perrin rabbi, New York Times, 1994. február 27. )
„A gójok spermája barbár utódokat eredményez…Egy ilyenfajta keveredésből (gój spermájából) születő utód a gójokra jellemző káros genetikai jellemzőket örököl.” (Dov Lior rabbi, Ynet, 2011. január 12.)
„Az IDF (az izraeli hadsereg) bocsánatot kért egy könyv miatt, melyben az áll, hogy a nem zsidóknak nincsenek a zsidókkal azonos jogai Izraelben.” „Az IDF vezető rabbijának könyve a zsidó törvényeknek a hadseregben történő alkalmazásával foglalkozik, és tárgyalja a mezuza (ajtófélfára szerelt, gyakran díszes tokba helyezett, pergamenlapra írt imádság – ford. megj.) kihelyezésének lehetőségeit a hadsereg bázisain. A könyvben a szerző kifejti, hogy a (zsidók és nem zsidók közötti) egyenlő jogok elképzelése szemben áll a Tóra tanításával.” (Háárec, 2013. június 6.)
„Izraelnek talán joga van arra, hogy másokat bíróság elé állítson, de az egészen bizonyos, hogy senki másnak nincs joga a zsidó embereket és Izrael Államot bíróság elé citálni.” (Áriel Sáron; BBC, 2001. március 25.)
Mi tehát a magyarázat az izraeli terrorállam barbár, illegális, embertelen politikájára, és főleg a palesztin gyerekekkel szemben a megszállt területeken tapasztalható bánásmódjára? Az ördögi elme és szív, az ördögi hitrendszer, az ordas ideológia, az ördögi, rasszista felsőbbrendűség-tudat, az ördögi hit abban, hogy a zsidók minden isteni és emberi törvény fölött állnak, és az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények miatt sem vonhatók felelősségre.
El tudják képzelni a palesztin gyerekek iszonyú sorsát, amikor az izraeli hadsereg katonái a szemük láttára hurcolják el szüleiket valamilyen ismeretlen helyre?
Mindez a Talmuddal vette kezdetét, amelyben nyíltan ösztönöznek a gójok, minden gój megölésére. Ha a palesztinok helyett Izrael amerikaiakat, európaiakat, dél-amerikaiakat, afrikaiakat, ázsiaiakat, ausztrálokat, japánokat, új-zélandiakat, kanadaiakat tartana uralma alatt, Izrael ugyanolyan barbár módon bánna velük, mint teszi azt a palesztinokkal szemben. A talmudi törvények uralma alatt álló Izraelnek csak az számít, hogy gójokról legyen szó.
A talmudi népirtó tanítás, amely teljes büntetlenséget biztosít a zsidóknak:
„Ha egy gój megöl egy gójt vagy egy zsidót, akkor bűnhődnie kell, de ha egy zsidó öl meg egy gójt, azért nem vonható felelősségre.” (Sanhedrin 58b)
„Bárki, aki egy hitetlen (nem zsidó) vérét ontja, ugyanúgy elfogadott az Isten előtt, mint az, aki áldozatot mutat be az Úrnak.” (Choshen Ha’mishpat 425:50)
Sehol a világon nem létezik a letartóztatás, bebörtönzés, kínzás és a gyermekek legyilkolásának olyan széles körűen, tudatosan megszervezett rendszere, mint Izraelben. Ráadásul a teljes büntetlenség is biztosítva van az elkövetők számára. Mindez súlyosan sérti mindazokat a nemzetközi egyezményeket, melyeket a „Közel-Kelet egyetlen demokráciájának” nevezett Izrael is aláírt.
Éppen június 20-án, a Menekültek Nemzetközi Emléknapján, az ENSZ Gyermeki Jogvédő Bizottsága (UNCRC) kiadott egy megdöbbentő jelentést arról, hogy Izrael miként tartóztat le, börtönöz be, kínoz meg gyermekeket a megszállt területeken, és miként fosztja meg őket az élelemtől, a víztől és az egészségügyi ellátástól. A dokumentum bírálja Izraelt azért is, mert élő pajzsként használ palesztin gyermekeket.
Az UNCRC jelentése megállapítja:
„Az Izrael által 1967-ben megszállt Gázában és a Jordán-folyó nyugati partján élő palesztin gyerekeket születésükkor nem veszik nyilvántartásba, és az egészségügyi ellátást, a tisztességes oktatáshoz, valamint a tiszta ivóvízhez való hozzáférés jogát is megtagadják tőlük.”
„Az (izraeli) katonaság és rendőrség által letartóztatott palesztin gyerekeket megalázó bánásmódban részesítik, gyakran megkínozzák őket, továbbá a kihallgatások héber nyelven történnek, egy olyan nyelven, amit nem értenek, majd szabadulásukért cserébe aláíratják velük a héber nyelvű vallomást.”
Kérem, nézzék meg az alábbi videót, amit a brit ITV készített arról, hogyan bánik Izrael a palesztin gyerekekkel. A film 2007-ben elnyerte az Amnesty International díját:
Újabb videó a "világ legerkölcsösebb hadseregének" gyermekkínzásairól:
Palesztin gyermekek százait ölték meg és sok ezer gyerek szenvedett sérüléseket - elsősorban a Gázai övezetben - az elmúlt tíz évben a hadsereg akcióinak következtében. A levegőből és a tengerről indított rakéták sűrűn lakott területre hullottak, ahol nagyon sok gyermek is él. Az izraeli hadsereg az arányosság, valamint a civil és katonai célpontok megkülönböztetésének elveit egyáltalán nem vette figyelembe.” „A katonák, akiket elítéltek azért, mert egy kilencéves gyereket fegyverrel kényszerítettek arra, hogy átkutasson egy a gyanú szerint bombát rejtő táskát, három hónap felfüggesztett börtönnel, és lefokozással megúszták.
A Háárec 2005. október 11-i cikkében leírja, hogy Shaul Mofaz izraeli védelmi miniszter az izraeli Legfelsőbb Bírósághoz fordult annak érdekében, hogy a bírói testület törölje el az „emberi pajzs” használatára vonatkozó tiltást. De hiába tilos a módszer alkalmazása, emberi jogvédő csoportok állításai szerint az izraeli hadsereg továbbra is felhasznál pajzsként palesztin gyerekeket, súlyosan megsértve ezzel a nemzetközi jog előírásait.

13 éves palesztin fiú a terepjáróra bilincselve, élő pajzsként használva. A bizonyítékok ellenére az IDF tagadja e gyakorlat rendszeres alkalmazását
“Az IDF (az izraeli hadsereg) a legfelsőbb Bírósághoz fordul az emberi pajzsra vonatkozó tiltás felülvizsgálata érdekében.” „Mofaz védelmi miniszter azt mondja, érveket fog szolgáltatni azért, hogy az emberi pajzs eszköze Ciszjordániában alkalmazható legyen.” (Háárec, 2005. október 11.)
Hasonló (az izraeli hadseregnek a palesztin gyermekek elleni kegyetlenkedéseit bemutató) jelentéseket éveken át közzé tettek az ENSZ bizonyos szervezetei, így az Emberi Jogok Tanácsa, az UNRWA, az UNICEF, az Amnesty International, a Human Rights Watch, a Defense for Child International, a Nemzetközi Vöröskereszt. Ezen kívül izraeli emberi jogvédő csoportok is felhívták a figyelmet az elkövetett bűntettekre. Így cselekedett például a B’tselem, a Gush Shalom, a Rabbik az Emberi Jogokért, az Orvosok az Emberi Jogokért Izraelben, a Törd Meg a Hallgatást elnevezésű csoport. (Ez utóbbi izraeli katonák tanúvallomásait rögzíti, amelyekben beszámolnak a megszállt területeken végrehajtott hidegvérű gyilkosságokról). Mindezek mellett palesztin és európai jogvédő szervezetek is felszólaltak a palesztin gyermekek védelmében – mindhiába. Izraelt védelmezi az USA és a Babiloni Talmud, így továbbra is folytatódik a katonai megszállás alatt élő palesztinok elleni genocídium.
A Talmudban leljük a magyarázatát annak is, hogy miért engedik meg az izraeli hatóságok a palesztin raboknak az éhségsztrájkot, miközben teljességgel közömbösek a szenvedéseikkel szemben. “Ha valaki megkötözte a szomszédját, aki azután éhen halt, nem felelős a haláláért.” (Sanhedrin: Folio 77a)
A megszállt területeken kizárólag a katonai törvények és szabályok vannak érvényben, amelyek alkalmazása az egyes parancsnokok és katonák belátásától függ. Így lényegében az izraeli hadsereg tagjai bármilyen cselekményt elkövethetnek anélkül, hogy büntetéstől kellene tartaniuk. Hasonló védelemben részesülnek az elvakult és erőszakos telepesek, akik napi rendszerességgel verik, ütlegelik, lövik, gyilkolják a palesztinokat – függetlenül azok életkorától.
Az alábbiakban részlet következik az UNICEF (Egyesült Nemzetek Gyermekalapja) 2013-ban nyilvánosságra került jelentéséből:
“A katonai fogdákba került, letartóztatott gyermekekkel szembeni rossz bánásmód általános és intézményesített rendszerbe illeszkedik, a letartóztatás pillanatától a kihallgatáson és az eljáráson keresztül egészen az ítéletig.”

Biztos ő is terrorista
„Az izraeli hadsereg, rendőrség és biztonsági erők által letartóztatott palesztin gyermekek többsége fiú, és 12-17 év közötti életkorban van. Az elmúlt 10 évben az izraeli katonai hatóságok hozzávetőleg 7 ezer gyereket ejtettek fogságba, hallgattak ki, ítéltek el és börtönöztek be – napi átlagban két gyereket. A gyerekeket az állig felfegyverzett katonák általában otthonaikban fogják le éjfél és hajnali öt óra között. Gyakran előfordul, hogy a gyerekek szemét bekötik, kezeiket pedig műanyag kötelékkel fogják össze. A kiskorú palesztin foglyok sok esetben szenvednek el fizikai és verbális erőszakot, miközben a kihallgatás helyszínére szállítják őket. A gyermekeknek gyakran okoznak fájdalmat, nem adnak nekik inni, enni, nincs lehetőségük a WC használatára, és orvosi ellátást sem mindig kapnak. A kihallgatás során előfordul a fizikai erőszak és a fenyegetőzés, kényszervallomásokat csikarnak ki belőlük, miközben ügyvédet a gyermekeknek nem biztosítanak, és a családtagokkal sincsen módjuk találkozni.”
„Mindezek a módszerek a nemzetközi jog megsértését jelentik, amelyek ugyanis védelmezik a gyermekeket az embertelen bánásmódtól, akkor is, amikor a hatóságok, illetve a katonai vagy civil igazságszolgáltatás szerveinek a felügyelete alatt vannak.”

Komoly létszámú osztag kell egy ekkora gyerek ellen
Következzék egy részlet a „Gyermekek katonai őrizetben” című, 2012 júniusában nyilvánosságra került jelentésből. Egy brit jogászokból álló küldöttség állította össze a dokumentumot, melynek megállapításai alátámasztják két korábban született jelentés állításait a palesztin gyerekek törvénytelen letartóztatásával, fogva tartásával és kínzásával kapcsolatban. Még az izraeli katonai főügyész is nyíltan elismerte a jelentésben szereplő egyik következtetést, nevezetesen, hogy az ártatlan palesztin gyerekeket évtizedek óta ördögi színben festik le, és a legyilkolásukat sem ítélik el Izraelben. Íme, néhány részlet a dokumentumból:
„Lehetséges, hogy azért sem bánnak a palesztin gyermekekkel a nemzetközi normákkal összhangban, mert az általános vélemény az - melyet a katonai ügyészség is oszt -, hogy minden palesztin gyermek potenciális terrorista. Számunkra az ilyesfajta vélekedés az igazságtalanságok legfőbb okának tűnik, melyeket Izraelnek, mint a Ciszjordániát megszálló államnak, meg kell szüntetnie.”

"Terrorveszély elhárítva"
Izrael az „adminisztratív bebörtönzés” katonai jellegű politikáját követi, mely lehetővé teszi a megszálló hadsereg számára, hogy a palesztin területeken bárkit letartóztasson, bármilyen okból, és bárkit kénye-kedve szerint, vád és törvényszék előtti megjelenés nélkül fogságban tartson 1-től 6 hónapig. Az önkényes fogva tartás időtartama azonban határozatlan ideig meghosszabbítható.
Következzék néhány példa azokra a „bűncselekményekre”, melyeket a megszállt területek katonai hatóságai szigorúan megtorolnak. A katonai bíróságok a 378-as katonai parancs alapján kialakított büntető kódexet figyelembe véve hozzák meg ítéleteiket. (Már ha egyáltalán meghozzák – a ford. megj.):
• Az izraeli hadsereg tulajdonának tönkretétele, melyért a maximum kiszabható büntetés az életfogytig tartó börtön. (Ugyanakkor palesztin otthonok tízezreinek lerombolása az izraeliek részéről persze rendjén van.)
• Egy katona megsértése, becsületének „sárba tiprása” 10 év börtönnel is büntethető.
• Ha valaki egy követ dob egy mozgó járműre, amely abban kárt okoz, vagy az utasokat megsebesíti, az illető akár 20 év börtönre is számíthat.
A kődobálás az egyik legelterjedtebb olyan cselekmény, amely letartóztatást és ítéletet von maga után. A Nemzetközi Gyermekvédelem (Defence Children International) elnevezésű szervezet közlése szerint 2009-ben 192 „bűneset” közül 117, vagyis az izraeli megszálló hadsereg sérelmére elkövetett cselekmények 61%-a volt kődobálás.
A palesztin gyermekek megölése Izrael számára a gyorsan növekvő palesztin lakosság jelentette „demográfiai fenyegetés” elhárításának egyik módja is.
Ha nem cselekszünk, akkor semmi sem fog történni, semmi sem fog változni, és bizonyosan semmi sem fogja tudni megállítani ezt a vérszomjas, bosszúálló országot, amely politikai, gazdasági és katonai bosszút esküdött az egész nem zsidó világ ellen, amelyről úgy hiszi, évezredeken keresztül üldözte és elnyomta a zsidókat.
Annak ellenére, hogy Izrael rendelkezik a világ negyedik legnagyobb hadseregével, az izraeliek a leggyávább emberek a világon, akik félnek minden egyes palesztint gyerektől, akit csak meglátnak, félnek minden egyes lánytól és fiútól, akiknek van bátorsága köveket dobni a világ legnagyobb tankjaira. Igen, köveket, amelyek végül térdre fogják kényszeríteni ezt az ördögi gonoszságú, a legmodernebb fegyverekkel felszerelkezett nemzetet. Izrael a levegőből és a tengerről tüzel ezekből a félelmetes fegyverekből, mivel féltik gyáva életüket, és félnek szembenézni férfiakkal, nőkkel, fiúkkal és lányokkal Gáza, Bejrút és Teherán utcáin.
Isten mindig győzelemmel jutalmazza az elnyomottat az elnyomóval vívott harcában, és mint minden ördögi gonoszságú nemzet és birodalom, úgy Izrael is el fog bukni – éspedig a palesztin gyermekek lábainál fog összeomlani.

Egy Faris Odeh nevű 14 éves palesztin tinédzsernek volt bátorsága, elszántsága és akaratereje ahhoz, hogy szembeszálljon a hazáját elfoglaló brutális hódítóval. Nem félt sem az állig felfegyverzett katonáktól, sem a hatalmas és félelmetes tankoktól. Mielőtt a gyáva katonák agyonlőtték volna, a hazájára és a népére gondolva elhajította a szabadság kövét.
Izrael jobban fél ezektől a gyermekektől, mint bármely más néptől a világon. Több millió ilyen bátor gyermek, és több tízmillió kő van, melyek együttesen le fogják győzni ezt az ördögi, arrogáns birodalmat.
Faris, a hős mártír már az égben van, míg ezek a gyáva katonák a pokol tüzén fognak égni, mert ez lesz a sorsa mindenkinek, aki elnyomja és gyilkolja Isten teremtményeit.
(Fordítás: Kuruc.info)