Élő, vergődő kistestű madarat nyomott bele többször is forró olajba egy izraeli katona. A jelenet fölkerült a YouTube-ra, onnan az izraeli hírportálokra. Az izraeli hadsereg katonai nyomozó hatósága beazonosította az emberállatot, s a hírek szerint katonai bíróság elé állítják.
A világhálóra, pontosabban a YouTube-ra fölkerült 33 másodperces jelenet "főhőse" a világ legerkölcsösebb hadseregének egyik harcosa, aki a hozzá hasonlóan szadista katonatársai üdvrivalgása és biztatása közepette még élő kistestű madarat nyomott bele többször is egy forró olajjal telt edénybe.
Az egyik izraeli katonai bázison a napokban készült fölvétel végén a háttérben az egyik állatember, a szadista katona társa megkérdezi: "Meghalt már?" (mármint a szerencsétlen kismadár). A sütögető baromember lakonikus válasza így hangzott: "Igen". A döbbenetes történet érdekessége, hogy a szörnytett először a YouTube-ra került ki, ám onnan azóta eltávolították, magyarán igyekeztek eltüntetni a nyomokat. Az izraeli hírportálokon, így a Jediot Áháronotén is, egyelőre még megtekinthető.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info