Végre valahára a katolikus egyház is határozottabb hangot ütött meg, eltérően a szokványos, képmutató békefelhívásaitól. Renato Martino bíboros, a Szentszék igazságügyi felelőse (minisztere) a Reuters hírügynökség szerint szerda este közölte, hogy a Gázai övezet nem egyéb nagy koncentrációs tábornál. A rablógyilkos, hazug telavivi rezsim azonnal arról kezdett hörögni, hogy a pápa a Hamász propagandájának befolyása alá került (a valóságban a német pápa sajnos szinte mindig megalázkodik az őt minden időben csesztető rablógyilkos zsidók előtt).
Az Amnesty International nemzetközi emberjogi szervezet pedig úgy fogalmazott: Izrael szándékosan veszélyezteti a palesztin civilek életét. Mindezt alátámasztja az is, hogy az elmúlt napokban iskolásgyerekeket, mentőst mészároltak a zsidók és tüzet nyitottak orvosokra, ENSZ épületekre és elsősegélynyújtó helyekre is. Egy Gázában dolgozó norvég orvos, Mads Gilberts elmondta, hogy a zsidók urániumos lövedéket is használnak, ami rákot okoznak a bombázásokat esetleg túlélőknél, továbbá iszonyatos sérüléseket okozó foszforbombákkal operálnak, s, hogy egyáltalán, alig van Hamász-harcos a sebesültek között, ellenben 45%-uk nő és gyerek. Vagyis a zsidók, mint mindig, hazudnak is, miközben gyermekeket szaggatnak darabokra. A Hírszerzőben, HVG-ben, Szombatban, ATV-n uszító budapesti kaftános "újságírók" szerint ez a minket felvásárló Izrael mérsékelt, civilizált, nyugati értékeket képvisel.
Időközben a zsidó rablógyilkosok által a Gáza elleni agresszió kezdete óta lemészárolt palesztinok száma túllépte a 700-at, nagy többségük civil, gyerek, nő.
11 zsidó terrorista sebesült meg
Az ezerszeres túlerővel változatlanul hősiesen dacoló Hamász az izraeli terrorbombázás és a szárazföldi agresszió dacára még ma (szerdán) is 25 minirakétát volt képes kilőni Palesztina zsidók által megszállt településeire. Többek közt eltalálták Beer Tuviát, Kfar Azzát, Askelont, Eskolt, Asdodot, a 40 kilométerre fekvő Beersevát, könnyebb sérüléseket és a szokásos sokkot okozva. A szárazföldi harctéren 11 fegyveres zsidót tettek harcképtelenné: a gyerekgyilkos terroristák valamennyien megsebesültek.
Mecsetet radíroztak le, 30 civilt öltek meg
A háborús és emberiség elleni bűnös héberek folytatták a Gázai övezet kíméletlen pusztítását, ma elsősorban Rafahot és környékét támadták, lakóházak tucatjait törölve el a föld színéről. Mintegy mellékesen porrá bombáztak egy mecsetet (már az ötödiket december 27-e, a nemzetközi jogot súlyosan sértő terrortámadásuk kezdete óta) és a nap folyamán legalább 30 újabb palesztin civilt puszítottak el.
Kuruc.info - hírügynökségek, Haarec