Joseph Ratzinger
hitlerjugendista korában
XVI. Benedek pápa tovább és kitartóan járja a maga választotta Canossát, eleget téve a zsidók elvárásainak. Már azt is előírják neki, hogy mit mondhat és mit nem a hétfőn kezdődő izraeli látogatásakor. Mint minden német fiatal, Joseph Ratzinger is tagja volt a Hitlerjugendnek, majd a Wehrmachtban szolgált. A zsidók most éppen a múltjával zsarolják a jelenlegi pápát. A zsarolók egyike, Ávnér Sálév, a Jád Vásém Holokauszt Emlékmúzeum igazgatója, az izraeli hadsereg nyugalmazott vezérezredese huszonnégy esztendős katonai szolgálata idején valószínűleg jóval több emberiség ellenes bűnt követett el, mint a kiskatonaként a német hadseregből dezertált Joseph Ratzinger. 
XVI. Benedek pápa május 11-én, hétfőn érkezik izraeli útjának első állomására, a jeruzsálemi Jád Vásém Holokauszt Emlékmúzeumba. A nagy mutatvány forgatókönyvének előírása értelmében fogadja őt Simon Peresz államelnök, Jiszráél Méír Lau holokausztrabbi, a Jád Vásém igazgatótanácsának elnöke és Ávnér Sálév, az intézmény elnöke. 
A hivatalos fogadás után a Jád Vásém Emlékezés Sátrában áhítatos, néma, elmélyült megemlékezés lesz a szentatyának, a gojok országait fölvásárló Simon Peresznek, a szélsőséges zsidó nacionalista Reuvén Rivlinnek, az izraeli parlament elnökének és Tarcisio Bertone kardinálisnak, a Szentszék külügyminiszterének részvételével. 
A csendes megemlékezés és az Él Mole Ráhámím kezdetű zsidó gyászima elhangzása után a pápa lángra lobbantja az örökmécsest, majd a hatmillió emlékére magához ölelhet hat holokauszt-túlélőt. A szentatya ezután a Jád Vásémben angol nyelvű beszédet mond, amelynek tartalmát az izraeliek már meg is írták. 
Őszentsége persze nem távozik üres kézzel a holomúzeumból, mert a Jád Vásém igazgatóságától a helyhez illő ajándékot kap: Felix Nußbaum festményének másolatát, amelyen imalepelbe burkolózott imádkozó zsidók láthatók egy barakk mellett, s fölöttük pedig dögkeselyűk köröznek. 

Felix Nußbaum festménye
Ávnér Sálév, a Jád Vásém Holokauszt Emlékmúzeum igazgatója, az izraeli hadsereg nyugalmazott vezérezredese kijelentette: „Világos elvárásaink vannak XVI. Benedek pápától, hogy a Jád Vásémben mondandó beszédében szóljon a holokauszt jelenkori és jövőbeni emlékéről”.  
Az izraeli hadsereg nyugalmazott tábornoka ezután köntörfalazás nélkül rátért a lényegre, azaz a zsarolásra: „A pápa fiatal korában Németországban tagja volt a Hitlerjugendnek, majd katonája a Wehrmachtnak, s ezért nem mondhatja, hogy ezek a dolgok nincsenek hatással. (Azt, hogy kire nincsenek hatással, azt Sálév nem említette, de valószínűleg őszentségére utalt – a szerk.) Minden emberre hatással van az otthon, ahol felnevelkedett, még akkor is, ha a háború után azonnal kiszakadt a környezetéből és átadta magát a vallási tanulmányoknak” - mondta a Jád Vásém igazgatója. 
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info