A "terrorista"
Izrael fennállása óta háborút vív a palesztinokkal, ez egy köztudomású tény. Mint ahogy az is, hogy Izraelt nem alapították honfoglaló zsidó törzsek, hanem a világ egy – amúgy a cionisták által létrehozott és irányított – szervezet, az ENSZ hozta létre.
Talán az ebből fakadó alacsonyabbrendűségi érzés, talán a zsidó szellemben mindig is jelen lévő világuralmi törekvések, talán a cionizmus terrorista valóság vagy talán épp ezek összességéből fakadó lelki torzulás eredményeképpen a zsidó állam kiérdemelte magának a „gyerekgyilkosok országa” jelzőt.
Napokig lehetne írni Izrael bűneiről. Mint ahogy napokig lehetne elmélkedni arról, hogy miként süllyedt idáig a fejlett és civilizált Nyugat, hogy nemcsak némán figyeli az őrült eszme – a cionizmus – pusztító hadjáratát, hanem azt is eltűri, hogy a zsidók, amikor csak érdekük úgy kívánja, nyugodtan leantiszemitázzák a világot.
Az elmélkedésnél, az írásoknál azonban mindennél kifejezőbb lehet a fénykép, így hát most fotókon mutatjuk be a kedves olvasóknak azokat a borzalmakat, melyeket leírni amúgy sem lehet.
Kizárólag felnőtt és erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!



































(Raumplanung nyomán Geyer, Kuruc.info)