"A holokauszttagadók racionális vitában egyáltalán nem győzhetők meg, és minden szabadsággal, amit egy liberális rendszer a számukra nyújt, visszaélnek. Akik a világ bonyolult dolgaira egyszerű válaszokat keresnek, tudatlanságuk, félműveltségük, hiszékenységük vagy félrevezetettségük után mindig eltalálnak „a zsidókhoz”. A holokauszttagadók zöme szimpla antiszemita, bigott idióta" - írja a 168 órában Aczél Endre.
Cikkében a holotörvény elfogadásának örvendezik, igaz, a maga módján, tovább elégedetlenkedve amiatt, hogy egyesek ezt a teljesen egyedi eseményt, mely a világ legnagyobb tragédiája, egy napon merészelik említeni a kommunizmus bűneivel, vagy Sztálin ukrajnai holokausztjával (mely szerinte csak a "Juscsenko-rezsim találmánya"), továbbá felháborítónak találja, hogy a holotörvényekkel rendelkező országok hiába korlátozzák ily módon a szólás- és véleményszabadságot s a történelemkutatást, ez nem elég, hiszen mégiscsak minimalizálják a holokauszt jelentőségét azáltal, hogy tételesen nincs benne a törvényükben "a zsidóság kiirtása", mely tétel csak az izraeli jogszabályban foglaltatik benne.
De ne akadjunk fönt olyan apróságokon, hogy ha a zsidóságot kiirtották, miért van tele velük Izrael, Amerika, Budapest és Európa, miért van a kezükben a fél világ, és maga Aczél is hogyan tudja papírra vetni a hazugságait - koncentráljunk inkább egy konkrét dologra: az őszinte, becsületes, a történelmi igazsághoz minden körülmények között ragaszkodó holokausztosokra.
Olvashattuk fent, milyen emberek is a "holokauszttagadók": nem racionálisak, tudatlanok, félműveltek, hiszékenyek, félrevezethetők, egyszóval (pontosabban kettővel) bigott idióták, akik valamiért mindig eltalálnak a zsidókhoz. A holokausztot nem tagadók viszont ennek nyilván szöges ellentétei. Ők az értelmesek, tájékozottak, műveltek, félre nem vezethetők, racionálisak stb. Akik persze csakis jót akarnak, főleg nekünk.
Ők azok, akik feldolgozták az egész szinte hihetetlen, egyedülálló holokauszt-történetet, a bigott idióták meg nem akarják elhinni nekik ezt a sok szörnyűséget. A hatmilliót, a gázkamrákat és sorolhatnánk. Vajon miért?  Hogy évről évre változik a dogma, például négymillióról másfélre csökken az auschwitzi hivatalos számadat, kiderül, hogy hazudtak a szappanfőzésről, a lámpaernyőkről és ellentmond egymásnak minden második "szemtanú" "visszaemlékezése"? Nos, ennek még a megállapítása is antiszemitizmus! És ezért van szükség erre a derék törvényre, mely majd lesújt az ilyen kellemetlen kérdést feltevőkre.
Ezt üdvözölte Aczél elvtárs is a szóban forgó írásában, melynek címe: Holokauszttagadók, alcíme: Önvédelem a neonácik ellen, s illusztrációként mellékelt egy negyvenes évekbeli fényképet, melyhez ugyan nem tartozik képaláírás, de egyértelmű, hogy a náci vadállatok semmivel össze nem hasonlítható gaztettét örökíti meg, mintegy okulásul, s egyben figyelmeztetésül: a kételkedő neonácik is erre készülnek.


Mivel tehát sem a 168 Tóra, e hányingerkeltő zsidó szennylap szerkesztői, sem pedig Aczél elvtárs nem írta a kép alá, mikor és hol készült, megtesszük mi: 1945. február 25., Drezda. Walter Hahn képe.
Újabb megkérdőjelezhetetlen zsidó "bizonyíték", melyet kétségbe vonni talán három évet ér majd április elseje után (hiába dobja ki a Google az elsők között a drezdai képet a megfelelő keresőszavakat beírva). És képzeljék, az ilyeneket nem akarják elhinni azok a gonosz holocáfolók!
Minden további kommentár fölösleges, tudatlan, félművelt, félrevezethető, irracionális, bigott, idióta olvasóink talán mégiscsak meg tudják ítélni a helyzetet; s megkönnyebbülten sóhajtanak fel: égi szerencse, hogy van nekünk ez a becsületes, őszinte, igazmondó, kiirtott, bennünket félrevezetni semmiképpen sem akaró, tiszteletreméltó liberális értelmiségünk, aki bevezet bennünket a holokauszt igaz történetének borzalmaiba, megvédve bennünket az idióta neonáciktól, és vigyáz arra, hogy soha többé egy rossz szót se mondjon senki a jámbor zsidóságra!
Megjegyzés 1.: Akiben a fenti szavak és a mellékelt fénykép láttán kételyek merülnek fel az illusztráció - és úgy általában, a hasonló "megkérdőjelezhetetlen bizonyítékok" - hitelességét illetően, az egészen egyszerűen holokauszttagadó (és természetesen antiszemita is).
Megjegyzés 2.: A fénykép a zsidó szennylap nyomtatott változatában is megjelent, a világhálós változat jelen pillanatban ezen a hivatkozáson érhető el. Amennyiben törölnék, az oldalról készített képernyőfénykép alább megtekinthető.
Kun András - Kuruc.info

Kapcsolódó: