Várhegyi Attila
A Stop nevű ballib oldalacska már nem bírta cérnával: feltárta a jogerősen felfüggesztett börtönre ítélt bűnöző, Várhegyi Attila két lopását.
A Népszava a két bűnesetet még eggyel kiegészítette. Várhegyinek két cége van. Az egyik a Prestige Média, a másik a Myself Consulting, ami a zsidó-proli Várhegyire jellemző hablaty-angolban azt jelenti: saját magamnak adok tanácsot.
A két eset: Dombóvár önkormányzata havi nettó 490 ezer forintot ad ki tavaly ősz óta kommunikációs stratégiára és tanácsokra. Azaz attól a pillanattól kezdve, hogy Patay Vilmos polgármester lett.
Az eladósodott város új polgármestere a Myself Consulting Kft.-vel szerződött, bruttó 610 ezer forintos számlaösszeggel. A cég számláiból kiderült, hogy esetenként a konzultáció három percig tartott csak.
A Prestige Media Pécsett közvéleménykutatott. Alkalmanként 400 000 forintért. Hódmezővásárhely városmarketingjét 96 millióért vállalta el a Prestige Média Kft.
Mint köztudott, Várhegyi az első Orbán-kormány idején a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának politikai államtitkár posztját töltötte be, amiről az első fokú bíróság ítélet után 2001 novemberében lemondott. Minisztériumi körökből tudjuk, hogy a buta, pénzéhes, a pióca és a patkány keveredéséből kialakult fidesznyik garázdálkodása miatt hagyta ott miniszteri posztját az agykutató Hámori József.
Portálunkhoz számos információ érkezett főleg egy dunántúli városból, hogy Várhegyi többször járt az adott hely polgármesteri hivatalában, de mivel bizonyíték eddig nincs a kezünkben, konkrét ügyekről nem tudunk még írni.
A kérdés az, hogy a Népszabadság – a szocik oldalán az ország legjobban tájékozott lapja – eddig miért nem ment neki Várhegyinek?
A titok nyitja pofonegyszerű. Várhegyi cégeiben társ Ungár Anna, a terrorházi „holokausztluvnya” Schmidt Mária Lauder Javnéban végzett lánya. A cionista Tamás Ervin, a Népszabadság szürke eminenciása pedig Schmidt Mária, Orbán volt főtanácsadója szalonjának állandó vendége.
A mocsárban is összenő, ami összetartozik.
Al-Zavahiri Rózsa - Kuruc.info