Kétéves korától kezdve molesztált egy kisfiút "két apja", valamint pedofil bűntársaik. A két buzit korábban homokos "mintaszülőkként" szerepeltették a médiában. És ez az eset csak egy a sok közül.

Az amerikai és az ausztráliai rendőrség közös munka eredményeként tartóztatta le a két felvonulót, miután kiderült, hogy a szerencsétlen gyereket ausztráliai, amerikai, francia- és németországi hasonlóan beteg állatoknak kínálták fel egészen kiskora óta.
Június végén az egyik buzit, az amerikai Mark J. Newtont 40 évre és 400 000 dolláros kártérítés megfizetésére ítélték Amerikában, a másik hulladék, az új-zélandi Peter Truong a hazájában várja az ítéletet.
A két "LMBTQ-ember" az ausztráliai Cairns-ben élt. 2002-ben találták ki sátáni tervüket, és kezdték el az áldozat felkutatását. Találtak is egy "béranyát" Oroszországban, aki 8000 dollárért szült nekik egy gyereket, s 2005-ben, öt nappal a születése után a karmaik közé is dobta. (Az apa vélhetően Newton.)
A liberális ausztráliai média nagy szenzációként közvetítette az érkezésüket, boldog, szerető "apákként" mutatva be őket. A rendőrség azonban már akkor gyanakodott (vajon miért?...), egyikük panaszkodott is, mondván, hosszas kikérdezésnek vetették alá őket, s meggyőződésük, hogy pedofilnak vélték a szegény másságosokat (kérdés, hogy akkor miért nem követték figyelemmel a tevékenységüket). Ilyenkor persze illik mélységesen felháborodni, hiszen ők ugyanolyan emberek, mint mi, csak mások a szexuális szokásaik... Ezt mondta akkor Truong is: "Mi csak egy olyan család vagyunk, mint bármelyik másik." (Aki pedig nem így gondolja, az bizonyára homofób - tehetnénk hozzá.)
2010. július 14-én, a fiú ötödik születésnapján az ABC helyi adója újabb buzibarát propagandavideót készített Két apa jobb, mint egy címmel. Ebben ilyen "megható" mondatok hangzottak el: "a meleg párt alkotó Péternek és Márknak nehéz volt a szülővé válás, de ha kellene, szívesen újracsinálnák még egyszer." A két patkány pedig így alakoskodott: "Úgy döntöttünk, hogy itt az idő a családalapításra, és arra, hogy gyerekünk legyen. Meg akartuk élni az apaság örömeit." A tévé riporterének empatikus végszava: "Rögös volt az ide vezető út, de most egy nyugodt, boldog családot alkotnak."
Később az orosz RT jelentette, hogy a "boldog és büszke apák" 22 hónapos korától molesztálták a kisbabát. Később, utazgatásaik során más országokbeli pedofiloknak is "rendelkezésükre bocsátották" a szegény gyermeket. A rendőrség szerint legalább nyolc szabadelvű rohadék gyalázta meg az áldozatot két- és hatéves kora között. A "fiúszeretők hálózatának" (Boy Lovers network) eddig csak két tagját gyanúsították meg az ügyben, John R Powell 41 éves floridai ügyvédet és Jason Buetto 36 éves michigani teniszedzőt.
A rendőrség egy wellingtoni pedofil lakásán tartott házkutatás során bukkant rá gyanús képekre, így jutottak el a két "mintaapához" és a bűnbanda több másik tagjához, akiket csetbeszélgetéseik buktattak le. A Newton és Truong lakásán tartott házkutatás során talált fényképek és videofelvételek elégséges bizonyítékot szolgáltattak a letartóztatásukhoz. Meghallgatásán Newton azt mondta, ez volt élete hat legjobb éve...

A bírónő szerint Newton a 40 évnél sokkal súlyosabb büntetést érdemelt volna, de az ügyet kerületi szinten kellett tárgyalniuk, hogy megkíméljék az esküdtszéket attól, hogy kénytelenek legyenek megnézni a bizonyítékul szolgáló felvételeket.
Az ügyész azt mondta: "ezek az emberek a legförtelmesebb visszaélések egyikét követték el ez ellen a fiatal gyermek ellen, amit valaha láttunk."
Oroszország gyermekjogi ombudsmanja kijelentette, tovább kell szigorítani az ilyen esetekre vonatkozó törvényeket, mert eddig a gazdag külföldi perverzek egyszerűen gyermekeket vásároltak maguknak az országból.
A méltó válasz két részletben érkezett: 2012 decemberében a Yakovlev törvény megtiltotta az amerikai állampolgároknak, hogy orosz gyermekeket vegyenek örökbe, 2013 júniusában pedig nemcsak az egynemű külföldi "pároknak" tiltották meg, hogy örökbe fogadhassanak orosz gyermekeket, hanem azoknak az egyedülállóknak is, akik olyan országban élnek, ahol törvényes a ferde hajlamúak "házassága". Az oroszoknál természetesen tilos az ilyesmi, ott még a buzipropaganda ellen is fellépnek. Eközben Budapesten vígan, rendőrségi védelemmel vonulgatnak a hasonló közveszélyes rohadékok, és "jogokat" meg örökbefogadást követelnek...
(Kuruc.info - LifeSiteNews nyomán)