Egy melbourne-i zsidó iskola elnézést kért, amiért titokban tartotta, hogy egyik tanáruk szexuálisan zaklatta a diákokat.

Kramer 1991-ben...
Az 53 éves David Kramert 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság négy iskolás fiú molesztálásáért. Az esetre 1990 és 1992 között került sor.
Amikor a dühös szülők 1993-ban felkeresték az iskolát, annak vezetői nem értesítették a rendőrséget, sőt, Izraelbe küldték lebukott fajtársukat. Csak akkor vallottak színt, amikor elítélték Kramert: Jehoshua Smukler rabbi elnézést kért a "történelmi tévedésért". Az is mondta egyebek mellett, hogy ha ma tenne valaki panaszt egy hasonló ügyben, azonnal jelentenék a hatóságoknak. Valójában persze egy pillanatig sem gondolta ezt komolyan, hiszen rabbik körében elfogadott, mondhatni mindennapos gyakorlat az ilyesmi, lásd pl. ezt a cikkünket: A gyermekmolesztálás mint judaikum: "A megrontás önmagában semmi kárt nem tesz az áldozatban".)

... és az "átváltozás" után
A büntetőper során kiderült, hogy a zsidónak 11 gyermeke van - vajon mi szokott művelni a saját gyerekeivel, s csoda-e, ha azok is beteg állatok lesznek ezek után? Ráadásul ha mindegyiknek lesz ugyancsak 11 gyereke, az 121 közveszélyes talmudista megjelenését jelenti mindössze néhány évtizeden belül, és ez csak egyetlen család, miközben köztudott, hogy a zsidóknál rengeteg hasonló eset fordul elő, így nem is csoda, hogy legtöbbjük nem normális. Ennek ellenére - vagy éppen ezért - futószalagon gyártják a degenerált utódokat, mint a cigányok.
Az "antiszemita bíróság" legújabb áldozata elismerte, hogy kedvenc foglalkozása a fiúk hímvesszőjével való játszadozás volt, de az is különösen felizgatta, ha órák után az ölébe ültethette őket.
Kramer 2008-ban szülőhazájába, az Egyesült Államokba költözött Izraelből, de ott sem fért a bőrébe. Ott azonban elkapták, és letartóztatták egy újabb molesztálási ügy miatt, majd kiadták Ausztráliának.
Az egyik áldozat ügyvédje úgy vélte, igazságot szolgáltattak Kramer elítélésével, vádolta azonban a neki falazó és őt Izraelbe küldő oktatási intézményt.
Az említett "igazságszolgáltatásról" egyébként csak annyit, hogy a zsidó 3 hónap múlva szabadulhat, ugyanis a 3 év 4 hónap azt jelenti, hogy legkevesebb 18 hónapot kell börtönben ülnie, a többit pedig már letöltötte az előzetesben.
(Kuruc.info - 9 News National nyomán)