Beindult a zsidó "árcédula" nevű gyűlöletkampányra adott arab válasz
Tájjbe izraeli arab városban tegnap ismeretlenek a "Hitlernek igaza volt" héber nyelvű föliratot írták föl, és melléje horogkeresztet is rajzoltak. Közben Tel-Avivban is horogkeresztek jelentek meg az épületek falán. Mindez ellensúlyozása a szélsőséges zsidók által két éve művelt "árcédula" nevű muszlim- és keresztényellenes gyűlölethadjáratnak - írja a Hádásot0404 héber hírportál.

"Hitlernek igaza volt" - vélik Tájjbe városában a palesztinok
A palesztinai arabok lakta izraeli Tájjbe városban (irodalmi arabul: át-Tájjibá - الطيبة) tegnap reggel a járókelők az egyik épület falán a "Hitlernek igaza volt" (היטלר צדק) héber nyelvű föliratot olvashatták, fölötte pedig horogkereszt is díszelgett. A "Hitlernek igaza volt" jelmondat egyébként tökéletesen rárímel a zsidó rasszisták által már évtizedek óta mindenhová fölirkált "Kahánának igaza volt" (כהנא צדק) szövegre. (Méír Kaháná rabbi, izraeli parlamenti képviselő, pártvezér a palesztinai arab lakosságnak a történelmi Palesztina területéről történő kiebrudalását szorgalmazta - H. J.) A fenti hírt közlő Hádásot0404 című héber hírportál azt írja, hogy tegnap Tel-Avivban is megjelentek horogkeresztek egyes épületek falán, s csak május hónapban Izrael-szerte eddig harminc esetben írtak föl Adolf Hitlert magasztaló jelmondatokat, festettek horogkereszteket.

"Jézus a kurva Mária fia" - hirdetik a zsidók Jeruzsálemben egy keresztény templom falán
Amint arról portálunk többször is beszámolt: zsidó telepesek, illetve Izraelben élő eszmetársaik az elmúlt másfél-két esztendő folyamán az "árcédula" (tág mehír - תג מחיר) elnevezésű rasszista gyűlölethadjáratuk során mecseteket, templomokat és kolostorokat gyújtanak föl, keresztény- és muszlimellenes gyalázkodó föliratokkal firkálják tele ezeknek az épületeknek a falait, kerítéseit, lyuggatják ki a járművek gumiját. Az elmúlt hetekben elharapózott zsidóellenes graffitik megjelenését hírmagyarázók a zsidó "árcédulára" adott palesztin válaszként értékelik.
Hering J. - Kuruc. info