A 17-ik napjába lépett Gázai övezetbeli izraeli gyilkolászás palesztin halálos áldozatainak száma 718-ra, a sebesülteké 4563-ra emelkedett. Csak tegnap, szerdán 81 palesztint gyilkolt meg és 526-ot sebesített meg a világ legerkölcsösebb hadserege - közölte a Palesztin Egészségügyi Minisztérium szóvivőjére hivatkozva magyar idő szerint ma reggel 6:30 órakor a Má'án Palesztin Hírügynökség. Közben tömegesen ejtik fogságba a palesztin harcosokat, vagy azoknak kinevezett fiatal férfiakat, és meztelenül hajtják át őket Izraelbe - írja Válláh!Hádásot izraeli hírportál.

Áthajtás előtt fölsorakoztatott palesztin foglyok
Többször megírtuk, de ismét szólnunk kell arról, hogy a "magyar" hírközlő eszközök, a Kossuth Rádióval az élen, a Gázai övezet ellen 17 nappal ezelőtt indított izraeli gyilkolászó hadjárat palesztin áldozatairól vagy nem, vagy csak felületesen közölnek híreket, cinikus módon összemosva az igazi áldozatot a háborús bűncselekményeket elkövetőkkel. Sőt, július 22-én reggel a Kossuth Rádió elragadtatásában a "szélsőséges" jelzővel is illette a Hamászt. Magyarán, nem a gyermekek és asszonyok százait másvilágra küldő, ezreket megsebesítő izraeli hadsereget, illetve az állami terrorra parancsot adó zsidó kormánypolitikusokat, hanem az áldozatot nevezik szélsőségesnek. De megtehetik, hiszen a magyar nép mindent lenyel, mindent le lehet nyomni a torkán.

Palesztin foglyok a tűző napon - ezúttal felöltözve

Ő sem hallgatott a fölszólításra
Az Izraeli Televízióban megszólaló katonai hírmagyarázók elégedetten állapítják meg, hogy az izraeli szárazföldi tüzérség és a légierő már olyan pokollá tette a Gázai övezet életét, hogy a polgári lakosság "tömegesen menekül délről északnak, északról délnek". Magyarán aljas hazugság az a cionista állítás is, miszerint az izraeli hadsereg humánus meggondolásból előre fölszólítja a lakosságot, hogy a támadások előtt meneküljön el a lakóhelyéről. Az egymillió 800 ezer Gázai övezetbeli palesztinnak most már nincs hová menekülnie azon a parányi földterületen.

A legutóbbi órák egyik gyermekáldozata
Zoom
Mélyreható izraeli humánus magatartás Gázában
Izraeli sajtóhírek szerint tegnap 150 "terrorcselekmények elkövetésével gyanúsított" palesztint, a Hamász fogságba esett harcosait, meztelenre vetkőztetve hajtották át a Gázai övezetből Izraelbe, ahol az "ávós" módszereiről ismert, hírhedt 504-es "hírszerző" katonai egység vallatja őket. A Válláh!Hádásot izraeli hírportál megjegyzi, hogy a tegnap meztelenre vetkőztetett és Izraelbe áthajtott, mintegy 150 palesztin fogoly mellett már izraeli börtönökben vallatják azt a 420 palesztint is, akiket a három zsidó telepes fiatal elrablása után Ciszjordániában tartóztattak le a megszállók.
Hering József - Kuruc.info