Libanon után Tunéziában is betiltották a hollywoodi zsidó alkotóműhely legújabb, Wonder Woman (Csodanő) című limonádéfilmjét. A két arab ország illetékes hatóságai persze nem a film bugyuta témáját kifogásolták, hanem azt, hogy a főszerepelő, az izraeli Gál Gádot a múltban többször is helyeselte - így például a Gázai övezet ellen 2014-ben indított Szilárd sziklafok-hadművelet folyamán - az izraeli hadsereg által a polgári lakosság körében véghezvitt gyilkolászást. A Wonder Woman című, a múlt hónapban bemutatott legújabb hollywoodi zsidó filmcsoda magyarországi vetítésének természetesen nincs akadálya, mert már a világbemutató napján – szinkronizálva - Budapesten is vetítetésre került.
Zoom
Június 1-jén mutatták be egy nemzetközi zsidó alkotógárda legújabb, Wonder Woman (Csodanő) című hollywoodi sikerfilmjét. A magyarországi forgalmazók sem akartak nagyon lemaradni, pontosabban hosszasan várakoztatni bennünket az élményre, hiszen az érdeklődők még aznap Budapesten is megismerhették a „magas kultúra” legújabb törzsi produktumát. A filmet rövid idő alatt szinkronizálták magyarra, miközben a magyar történelem fontos eseményeinek, történéseinek filmes megörökítésére nincs pénz.
Egyébként a főszereplő, az izraeli Gál Gádot eddigi, korábbi filmjeinek szinkronizálására, megvételére is volt a „magyar” filmipar intézőinek pénze, méghozzá nem is kevés, hiszen szinte az ősbemutató után Magyarországon is azonnal vetítették a mostanihoz hasonlóan igen komoly kulturális és erkölcsi értéket képviselő, szintén az idén elkészült Az igazság Ligája (rendezte: Zack Snyder) és a tavaly bemutatott Beépített tudat (rendezte: Áriél Vromen) című filmet. De ne feledkezzünk meg a szintén azonnal a magyar közönség vályújába öntött Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című, az izraeli Gál Gádot főszereplésével és a már említett, szintén kiválasztott Zack Snyder rendezte filmről sem.
Magyarországon tehát nem történhet meg az, ami június legelején megesett Libanonban, majd nem sokkal később az észak-afrikai Tunéziában.
Zoom
Hogy miképpen hazudnak, ferdítik, titkolják el a „magyar” sajtóban a valóságot - jelen esetben a Wonder Woman című film vetítésének letiltását - arra jellemző a mozi-filmek.hu című portál, amely beszámolt ugyan a film libanoni betiltásának tényéről (a tunéziai vetítés betiltásáról akkor még nem tudott – H. J.), ám a betiltás okának azt nevezte meg, hogy Libanon és Izrael között hadiállapot van, s ezért nem vetítik az izraeli színésznő főszereplésével forgatott filmet. Az említett portálon szó szerint ez olvasható:
Az ország és Izrael között ugyanis hivatalosan hadiállapot áll fenn, így nem fér bele, hogy izraeli színésznővel készült filmet vetítsenek a mozikban… A libanoni belügyminisztérium konkrétan vetítési tilalmat rendelt el csupán néhány órával azelőtt, hogy bemutatták volna a filmet. Leszedették a plakátokat, levették a műsorról a filmet.
Az igazság ezzel szemben az, hogy a libanoni, majd utána a tunéziai filmforgalmazó hatóságoknak nem a főszereplő, Gál Gádot izraeli mivoltával van bajuk, hanem azzal, amit a „magyar” sajtó nagyvonalúan elhallgat: a Gál Gádot főszereplésével készült film vetítését azért tiltották be előbb Libanonban, majd Tunéziában, mert Facebook-oldalán a művésznő 2014. július 26-án akkor támogatta, lelkesítette az izraeli hadsereg Gázai övezeti tevékenységét, amikor már a nagyvilág is tudta, hogy az izraeli hadműveletnek addigra több száz halálos áldozata és igen sok sebesültje volt a polgári lakosság körében. Gál Gádot erkölcsileg megkérdőjelezhető bejegyzéséről és annak visszhangjáról annak idején a Jediot Áháronot című izraeli lap is hírt adott.
Zoom
A tények tudatában ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy az említett film vetítését nem a főszereplő (meg a többi alkotó) izraeli vagy zsidó mivolta, hanem kizárólag Gál Gádot megkérdőjelezhető erkölcsi magatartása miatt tiltották be.
Hering J. – Kuruc.info