Szerkesztőségünk kifejezetten a Hírszerzőnek kedveskedve mától kiemelt figyelmet szentel a niggerbűnözésnek. A közölt cikkekkel kapcsolatban izgatottan várjuk, hogy a hazug és félrevezető MTI és a nyomában lihegő Hírszerző, Népszava, Népszabadság és a többi magyarországi elektronikus és nyomtatott szennysajtó zsoldosai megcáfolják ezek tartalmát.


A gyilkosságot azért követte el a 12 éves néger fiú, mert a gondjaira bízott 17 hónapos unokahúga sírni kezdett, és ő nem tudta nyugodtan nézni a tévében a rajzfilmet.

Az eset még a múlt hét péntekjén történt a floridai Lauderhill városkában, de a rendőrség, félve a rokonok haragjától, csak hétfőn este hozta nyilvánosságra a részleteket. Mike Cochran rendőrségi szóvivő beszámolója szerint a hazatérő anya a szőnyegen, felismerhetetlenségig szétvert fejjel, vértócsában találta meg a 17 hónapos Shaloh Joseph nevű csecsemőjét.

A holttest melletti díványon fekve a 12 éves gyilkos zavartalanul nézte a tévét. Az anya kihívta a rendőröket, akiknek a kis majom beismerte, hogy addig verte a csecsemő fejét, amíg mozgott.

A 12 éves gyilkos néger gyerek nevét és fényképét a fiatal kora miatt nem hozták nyilvánosságra, de az anyja és a rokonok fényképét igen. A szóvivő elmondta, hogy az áldozat a kis vérengző unokahúga volt, akire rövid időre rábízták a kicsit, amíg a rokonok távol vannak.

M.A.

(
Források: 1, 2, 3, 4, 5)