Hannover SPD-többségű városi tanácsa (Stadtrat) a minap úgy döntött, hogy a május 30-31-én megtartandó buziparádéra egynemű párokat megjelenítő utcai jelzőlámpákat szerelnek föl a Hanza-városban. A „lámpaemberkék” először még az 1960-as években Kelet-Berlinben voltak láthatók, ám Bécsben 2015-ben már egynemű párokat (Ampelpärchen) jelenítettek meg a forgalmi jelzőlámpákon. Most Alsó-Szászország fővárosában alkalmazzák a deviancia reklámozására kiválóan alkalmas módszert – írja az anonymous.news.ru hírportál.
Zoom
Lámpapárocska Bécsben, 2015-ben
Hannoverben, Alsó-Szászország fővárosában az idén május végén tartják meg a Christopher Street Day elnevezésű deviáns köcsögparádét. Az egykori választófejedelmek fővárosának élén manapság egy Belit Onay nevű török főpolgármester áll, s a városi tanácsot pedig a Szövetség ’90/Zöldek nevű németgyűlölő koalíció irányítja. Így aztán nem csoda, hogy a városvezetésben meghallgatásra talált az a javaslat, hogy az idén májusban megtartandó deviáns utcai vonulás idejére a forgalomirányító jelzőlámpák búráján egynemű párokat jelenítsenek meg.
Az utcai jelzőlámpákon első ízben az NDK fővárosában, Kelet-Berlinben jelenítettek meg emberi alakokat, amelyet németül Ampelmännchennek, lámpaemberkének neveztek. Jóval később, 2015-ben, amikor Bécsben rendezték az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, a buzilobbi ráhatásának eredményeként a lámpaemberkéket a sógorok már egynemű párokként jelenítették meg. S az elnevezésük is változott, mert ekkortól értelemszerűen Ampelpärchennek, azaz jelzőlámpa-párocskának nevezték őket.
Zoom
Lámpapárocska Bécsben, 2015-ben
Hannover szociáldemokrata (SPD) többségű városi tanácsa elhatározta, hogy az egykor szebb napokat látott Hanza-városban májustól deviáns párocskákat villantanak föl az utcai jelzőlámpák. Csakhogy ez homopropaganda nem csak megbotránkoztató, hanem ezen kívül sokba is kerül – az adófizető polgároknak. S hogy miért alakítják át a város jelzőlámpáit, annak az az oka, hogy hasonlóan több németországi nagyvároshoz, május 30-31-én Hannoverben is megrendezik az úgynevezett Christopher Street Day elnevezésű perverz, visszataszító utcai vonulást, amelyen homoszexuálisok, leszbikusok, transzneműek, interszexuálisok és más ferde hajlamú, magukat melegeknek nevező beteg képződmények vesznek részt.
Zoom
Niclas Ehrenberg a Reichstag előtt
A hivatkozott anonymousnews.ru hírportál megemlíti, hogy ezeknek a deviáns parádéknak az egyik legismertebb németországi hírverője és kezdeményezője egy Niclas Ehrenberg nevű fétisköcsög, a Zöldek düsseldorfi politikusa, aki a tavalyi zürichi buziparádén kutyaálarcot viselve, négykézlábra ereszkedve, pórázon vezettette magát a flaszteron, miközben szorgalmasan nyalogatta a mellette lépkedők nadrágszárát.
Zoom
A zöld Niclas Ehrenberg kutyakölyökként Zürichben
A düsseldorfi Zöldek „természetesen” nem rótták meg ezért a cselekedetéért, sőt arra számítanak, hogy a közelgő önkormányzati választásokon a magát kutyakölyöknek képzelő deviáns esetleg szavazatokat is hoz a párt számára. Niclas Ehrenberg aljaember mindenesetre annyira komolyan veszi küldetését, hogy legutóbb kutyának öltözve a berlini Reichstag bejáratánál – a külföldi turisták nem kis meglepetésére - tüntetett a ferde hajlamúak jogainak tiszteletben tartásáért. Nem mintha Németországban azokat nem tartanák be.
Hering J. – Kuruc.info