Az Országgyűlés külügyi és határon túli magyarok bizottsága május 13-án fogadta el állásfoglalását egységesen Izrael állam megalakulásának 60. évfordulója alkalmából. Eredetileg kommentár nélkül közöltük a hason csúszók förmedvényét, olvasónk kérésére azonban beszúrjuk kommentárjait (dőlttel).
1. A Magyar Országgyűlés köszönti Izrael Államot megalakulásának 60. évfordulója alkalmából.
Mi pedig köszöntjük a palesztinokat élet-halál harcuk 60. évfordulója alkalmából, kitartást és harcuk sikerét kívánjuk nekik.
2. Izrael Állam és a Magyar Köztársaság között a politikai, gazdasági és kulturális együttműködés intenzív, ami mindkét ország állampolgárainak javára válik.
Javára válik a gyarmatosítóknak, de nem a bennszülötteknek.
3. Magyarország - XX. századi történelmét is szem előtt tartva - tevékenyen hozzájárul Izrael Állam biztonságának növeléséhez akár kétoldalú alapon, akár az Európai Unió vagy a NATO, illetve más nemzetközi szervezetek keretei között.
Saját biztonságát pedig oldott kéveként szórja szét.
4. Magyarország a világban támogatja a békét, az emberi és kisebbségi jogok biztosítását, illetve a demokrácia terjedését. Meggyőződésünk, hogy Közel-Keleten a béke a stabil zsidó állam és az életképes palesztin állam megteremtésével garantálható.
Na ez egy vastag hazugság. A hatalmat bitorló politikai osztály, ún. kormánypárt és ún. ellenzék, egyöntetűen támogatja az USA imperialista háborúit, az emberi jogok lábbal taposását. A „demokráciát” is csak addig támogatják, míg a „demokrácia” kiárusítja a nemzet érdekeit, amerikai és zsidó kamatrabszolgaságba taszítja saját népét.
5. A kétoldalú kapcsolatok fontos tényezője a magyarországi zsidó közösség. Ennek a közösségnek vallási és kulturális jogait a Magyar Köztársaság mindenkori kormányának kötelessége garantálni.
A magyarság vallási és kulturális jogai már nem olyan fontosak a politikai osztálynak.
6. Magyarország külön figyelmet fordít az Izraelben élő közel 200.000 olyan állampolgárra, aki számon tartja, hogy a Kárpát-medencéből származik. Ez a magyar ajkú közösség nagyban hozzájárulhat a kétoldalú kapcsolatok további erősítéséhez.
Mi pedig reszketünk tőlük, mint a gyarmatosítók és nemzetpusztítók 200 ezres előhadától.
Németh Zsolt elnök
Szabó Vilmos alelnök
Kozma József alelnök
(Forrás: a Mazsihisz honlapja)