Dr. Gilbert
"Véleményünk szerint Izrael a megtámadott Gázai övezetet egy fajta kísérleti terepnek használja, hogy élő embereken próbálja ki az új fegyvereit (...) az egyik ilyen új tömegpusztító fegyver a húsletépő bomba, ami a föld felett hatalmas erővel robban fel, és 5-10 méteres körzetben mindent elpusztít és összetör a rendkívül magas légnyomás (...) az IDF (az izraeli hadsereg) polgári személyekkel sűrűn lakott területekre dobta le ezeket is, aminek nyomán tucatjával láttunk olyan darabokra tépett emberi holttesteket, amin egyetlen fémszilánk vagy srapnel okozta vágási felület vagy vágott sérülés sem volt (....) a bombák a nagy robbanóerejükkel leszakítják a testekről a fejeket, a végtagokat, letépik a csontokról a húst (....) mikor ilyen szörnyen széttépett emberi hullákat láttunk, vagy súlyosan roncsolt betegeket láttunk el, akkor mondták nekünk a palesztin kollégák, hogy ilyet csak a húsletépő bomba tud okozni" - nyilatkozta az Oslo-i repülőtéren dr. Mads Gilbert.
Gilbert doktor honfitársával, dr. Erik Fosse-val és segítőikkel 2008 december 31-től 10 napon át rendkívül nehéz körülmények között dolgozott a gázai Al Shifa kórházban. Elmondásuk szerint az izraeli katonák válogatás nélkül lőttek mindenre és mindenkire aki a kórház felé közeledett, még a mentőautókat és az orvosságokat, ivóvizet, kötszereket szállító fehér zászlós, vörös keresztes és vörös félholdas teherautókat is tűz alá vették, nem engedték be azokat sem a kórházba. A betegeket a hozzátartozók különféle trükkök és figyelemelterelő akciókkal tudták csak bejuttatni a kórházba, sokan az időveszteség miatt meghaltak vagy elvéreztek mire orvosi kezelést kaptak. "Gázában Dante Infernója valósult meg" - összegezte az újságíróknak a tapasztalatait Erik Fosse.
A húsletépő bombák hivatalos megnevezése Dense Inert Metal Explosives (DIME), amit az izraeli hadsereg 2006 nyarán pilóta nélküli robotrepülőgépekről indítva már többször bevetett a gázai övezetben. Az új zsidó tömegpusztító fegyverről a világ először 2006 októberében szerzett tudomást egy olasz televíziós forgatócsoport riportfilmjéből. Azóta a zsidók sikeresen tovább fejlesztették, és ezt az új, még nagyobb robbanó erejű, még több volfrámmal töltött változatot most próbálták ki a foszforbombákkal egyidőben a gázai polgári lakosságon.
A DIME amerikai változata még tesztelés alatt áll, (állítólag) az amerikai hadsereg még nem vetette be sehol. Mivel új, kísérletezés alatt álló fegyverről van szó, használata - ellentétben a régebbi fehér foszforos gyújtóbombákkal - nem ütközik semmilyen nemzetközi egyezménybe.
(Jack Corn - SZKR)
A zsidók új fegyverekkel kísérleteznek Gázában. Nézze meg az eredményeket: