Néhány órával ezelőtt közöltük az izraeli arab nyelvű PANET hírügynökség portálján látható fotót, amelyen Bajnai szinte földig meghajol a vén háborús bűnös Simon Peresz előtt, miközben a magyar lobogó nincs kitéve. További két fényképen mutatjuk be, hogyan viselkedik főnökeinél egy budapesti miniszterelnök. 

Cipóra kezét szorongatva

Íme az újabb képek Bajnai szentföldi gazsulajárásáról, s ez egyik ilyen a szintén háborús bűnös (a Gázai övezetbeli legutóbbi zsidó népirtás idején külügyér volt), s a mellesleg hosszú évekig Moszád-tiszt Cipi Livni ellenzéki Kádimá pártjánál tett látogatásáról készült fölvétel. 
A képen a diplomáciai küldetését rokonlátogatással is összekötő egyik magyarországi diplomata vigyorgó, kéjtől vörös és mámoros fejjel, s illően meghajolva szorongatja Cipóra kezét. A rokonlátogató oldalán pedig, szintén kielégült ábrázattal figyeli a jelenetet Libai (Dávid Libai néven egykor volt igazságügy-miniszter Izraelben), akiről ott a helyszínen meg lehetett volna faragni a hűség, a megbízhatóság és a megalázkodás szobrát. 

Nem dőlt rá

A másik fotónkon Bajnai Siratófal előtti mutatványa látható. Ahogyan azt illik, a gondoskodó vendéglátók Gordonunk kupájára biggyesztettek egy horgolt kipát, majd irány a fal. A fal, amelyet jó ideig megtámasztott. S nem dőlt rá. Hiába, azt még Nagy Heródes építette.
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info