Bukarestben a bíróság 29 nappal meghosszabbította a három izraeli, köztük két orvos előzetes letartóztatását. A helybeli – többnyire cigány – nőktől szinte bagóért megvett petesejtekkel való kereskedésen nagyot kaszált izraeliek a bíróságon tegnap az európai jogra hivatkozva kérték szabadlábra helyezésüket, de a románokat ez nem hatotta meg. 



A vesekereskedő amerikai rabbiknak köszönhetően néhány napra elfelejtkeztünk az egy héttel ezelőtt Bukarestben lefogott izraeli petesejt-kereskedőkről. Hétfőn a román bíróság újabb 29 nappal meghosszabbította a három főkolompos, dr. Harry Méron, dr. Jáír Méron és Cecilia Borza előzetes letartóztatását. Mint ismert, összesen harminc gazembert állítottak elő a Sabyk klinikán történt rendőrségi rajtaütés során. A többiek sorsáról ezután dönt a román bíróság. 


A Sabyc klinikát román rendőrök őrzik

A bukaresti bíróság tárgyalótermébe a rendőrök megbilincselve hozták, majd vitték el a három fő gazembert, akiknek nem engedték meg, hogy szót váltsanak az újságírókkal és az érdeklődőkkel. Az izraeli bűnözők ügyvédje az európai jogról és normákról tartott kiselőadást a tárgyalóteremben, de ez nem hatotta meg a román bíróságot. (Lesznek ők még antiszemiták is – a szerk.) 
Közben a Háárec című izraeli napilap azt is megírta, hogy a mesterségesen megtermékenyítő és petesejt-kereskedő dr. Harry Méron (akinek eredeti neve Mirenescu) maga sem volt képes utódot nemzeni a feleségének, s ezért a bűntársa, dr. Jáír Méron, tulajdonképpen örökbe fogadott gyereke. 

Jáír Méron csodálatos élete Bukarestben
A romániai és az izraeli lapok egyre több sokkoló fotót közölnek a 30 éves dr. Jáír Méron fényűző életmódjáról.

Többek között megmutatták a több luxusautóból álló kocsiparkját és a kicsapongásait. Futotta a szegény nők petesejtjeiből... 
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info