A libsi drog- és másságimádó multikulti „áldásait” egy személyben megtestesítő, marihuána-élvező nigger, aki a minap (előző cikkünk ITT) hét(!) kerékpárost gyilkolt meg, nemcsak hogy bedrogozva, jogsi nélkül száguldozott, de még volt pofája a rendőrök képébe hazudni, miszerint félre kellett rántania a kormányt egy másik autó elől.

Hazugságait a rendőrség megcáfolta, amelyről a köv. cikkekben olvashatunk:

http://www.irishtimes.com/newspaper/breaking/2010/1206/breaking4.html
http://www.cyclingweekly.co.uk/news/latest/509060/italians-call-for-change-after-seven-cyclists-killed.html
http://road.cc/content/news/28223-driver-involved-crash-killed-seven-cyclists-italy-sunday-may-face-murder-charges

Pár idézet: „Hét hónappal ezelőtt vonták be a jogsiját, mert másokra nem tekintettel, igen durván vezetett / azokat igen veszélyes módon előzött meg.” (Police reported the driver as 21-year-old Moroccan, Chafik Elketani. Elketani was driving his Mercedes car under the influence of marijuana and without a licence. Police had already revoked his licence seven months ago for reckless driving., ill. The motorist tested positive for having smoked marijuana in the aftermath of the incident, and police revealed that he had previously been banned from driving for dangerous overtaking. )

„Azt állította, hogy egy másik jármű kényszerítette a reakcióra, amelyre azt válaszolta az esetet vizsgáló Salvatore Vitelli, hogy ezek „nincs igazságtartalmuk”.” (He claims, however, that he was forced to react after another driver cut him up, a story contested by prosecutor Salvatore Vitelli, who told the newspaper that those circumstances “didn’t correspond with the truth.”)

Hány, de hány ilyen esetről kellett már beszámolnunk. Igen, Európában a jellemzően élősködő, bűnöző életmódot folytató afrikaiaknak, közel-keletieknek semmi keresnivalójuk. Amellett, hogy élősködnek és kerülik a munkát, a bűnözési statisztikákban, a gyilkosságokban élen járnak.

Még egyszer felhívjuk a figyelmet arra, hogy mennyire más volt az olaszok (azaz: európaiak) reakciója a gyilkosságra, mint a cigányoké. Hét embert megölt ez a drogos állat, de mégsem lincselték meg az olaszok, pedig megérdemelte volna, különösen annak fényében, hogy a másokra tekintettel nem lévő száguldozás a vérében van (lásd jogsija elvételének okát). Nálunk meg a cigányok még a teljesen véletlenszerűen kiválasztott, ártatlan autós áldozatukat is meglincselik, ha úgy látják jónak...