Nyugat-európai "nemzeti" és európai parlamenti képviselők egy csoportja utazott Izraelbe hétfőn, december 6-án, hogy a zsidó nép nagy problémáival ismerkedjenek, persze a "nagy tragédia" folklórelemeit is felidézve. A csüngő pajeszos Mikulás valószínűleg bőkezű lehetett idén a "nemzeti" képviselők egy teljes buszra való csoportjával, hiszen azok egymást túllicitálva, szánalmasan bókoltak zsidó házigazdáiknak.


Strache egy tetűhintás barátjával...

Az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) részéről HC Strache elnök és Andreas Mölzer EP-képviselő is jelen volt, a flamand Vlaams Belang közismerten zsidóbarát elnökével együtt. Az osztrák FPÖ az a párt, amelyik nem lépett be a Jobbik által kezdeményezett Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségbe, s amelyet a nyugat-európai sajtó már mint "nemzeti light", azaz mint "könnyű (elfogadható) nemzeti" pártot jegyez.


... és egy undorító köcsöggel

Filip Dewinter, a Vlaams Belang elnöke szerint feltétlenül Izraelbe kellett látogatniuk, hogy első kézből tapasztalhassák meg a zsidó nép óriási problémáit. Mondta ezt az Izrael által törvénytelenül megszállt területen. Továbbfűzve a gondolatot, a megszállást helyesnek tartotta, hiszen "katonai-geostratégiai okokból fontos az itt lévő terület, ahol 300,000 zsidó telepedett le, mert a megszállt területek közvetlen szomszédságában lévő hegységek megvédik Izraelt egy esetleges Jordán, Irak (sic!) vagy Irán felől érkező inváziótól."

A kilóra megvett osztrák "nemzeti" képviselők nyilatkozatai egyenesen hátborzongatók az Izrael által megszállt területeken tartott megbeszélésen. A Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, HC Strache szerint "azok után, amiket a zsidó emberek és a diaszpóra ellen tettek, a mi felelősségünk, hogy a zsidó népnek biztonságos jövője legyen." Az osztrák "nemzeti" párt elnöke még kiemelte, hogy a "terrorizmus nem lehet a párbeszéd része" a palesztinok és a zsidók között.

A Kuruc.info értesülései szerint az osztrákok izraeli látogatásának időzítése egybeesik bizonyos körök európai szintű mozgolódásával, melynek célja a brit UKIP, a holland Szabadságpárt és az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) közötti szorosabb szintű, európai együttműködés. Hogy kik vannak a mozgolódás mögött, csak sejteni lehet, de a média támadásainak enyhülése és a hétfői izraeli kirándulás kevés kétséget hagy.

Megnyugvással tapasztaljuk azonban, hogy a Jobbik nem ezekkel a vélhetően cionista pénzek által befolyásolt pártokkal lép szövetségre, és ezután is következetesen kitart fő ideológiai vonalai mentén. A Jobbik minden jel szerint – európai szövetségeseihez hasonlóan, mint például a francia Nemzeti Front – éppúgy elítéli a cionizmust, mint a muzulmán veszélyt.

Kuruc.info
Hallgassa meg, miket nyilatkoznak a szerencsétlen cionisták: