Richard Goldstone, a bűnbánó cionista
Richard Goldstone dél-afrikai zsidó bírót másfél éven keresztül antiszemitázták, gyalázták a cionisták, amiért az ENSZ Emberi Jogok Bizottságának fölkérésére összeállított jelentésben le merte írni a 2008 karácsonyán a Gázai övezet ellen indított izraeli hadjárat folyamán a palesztinok ellen elkövetett rémtetteket. Goldstone most „beismerte”, hogy tévedett, bocsánatot kért a fajtestvéreitől, s máris megkezdte a valószínűleg hosszan tartó Canossa-járást.
Richard Goldstone 2009 szeptemberében nyújtotta be az ENSZ Emberi Jogok Bizottságának azt az 575 oldalas jelentést, amelyben hosszas tényfeltáró tevékenység után kollégáival együtt a többi között megállapította, hogy a 2008 karácsonyán a Gázai övezet ellen indított izraeli katonai támadás folyamán a behatolók előre megfontoltan gyilkolták a polgári lakosságot, kínozták a helybelieket és az Öntött ólom fedőnevű hadművelettel aránytalan erőt alkalmaztak a palesztinok ellen. Mint ismert, Izrael hallani sem akart arról, hogy kivegye részét az ENSZ-vizsgálóbizottság munkájából, azaz, együttműködjön Goldstone embereivel. A zsidók helyette fölállítottak egy saját, minden szempontból elfogulatlan vizsgálóbizottságot.
Nos, a Goldstone-féle tényföltáró bizottság által 2009. szeptember 15-én közzétett jelentésben foglalt megállapításokat maga Richard Goldstone mindössze másfél évig vállalta. A dél-afrikai, magát cionistának valló Goldstone tegnap a The Washington Postban megjelentetett egy írást, amelyben nyilvánosan beismeri, hogy tévedett, alaptalanul vádolta meg a világ legerkölcsösebb hadseregét, az izraelit, s egyben megbánást tanúsított, elnézést kért Izraeltől. Goldstone bocsánatkérése, amint a zsidókat ismerjük, egyáltalán nem elégíti majd ki a kiválasztott népet, hanem a kapóra jött pálfordulást a végletekig ki fogják használni egyéb cselekedeteik igazolására is.
Az egész Goldstone-jelenségben egyébként nem az a meglepő, hogy a főszereplő látványosan visszatáncolt, bocsánatot kért a háborús bűnöket elkövető izraeliektől, hanem az, hogy a másfél évvel ezelőtt közzétett jelentésben legalább a részigazságot le merte írni. Persze, gyorsan hozzátesszük, hogy ezt a jelentést Goldstone nem egyedül fogalmazta meg, hanem egy egész vizsgálóbizottság, számos külső tanácsadó és szemtanú véleményének figyelembevételével.
A The Washington Postban napvilágot látott bűnbánat után Izraelben most az „ugye, megmondtuk előre” hangulatban a vezető cionista politikusok sértődötten, szenvedő arccal, mélységesen megbántva nyilatkoznak az ügyről. Azok is, akik 2008 karácsonyán utasítást adtak az Öntött ólom fedőnevű népirtó hadjárat megindítására a Gázai övezet ellen. Vasárnap délelőttig már szinte mindenki megszólalt, aki számít, vádolván az egész világot, így például Éhúd Bárák, a „gázai hóhér” névre is hallgató hadügyminiszter, a Gázai övezet elleni háború levezénylője. De jól megmondta a magáét Ávigdor Lieberman, Budapest díszvendége, az Asszuáni-gát lebombázását kilátásba helyező zsidó külügyminiszter is.

Éhúd Olmert, a háború megindítója
Éhúd Olmert, a köztörvényes bűnöző, volt miniszterelnök, s mellesleg háborús bűnös, akinek helye, ha nem lenne zsidó, a Hágai Nemzetközi Bíróság cellájában volna Radovan Karadzsics szomszédságában, most ő is vádol és azt hangoztatja, amire már régebben megtanítottak bennünket a magyarországi cionistáink, így például Bányai László, Tarlós István véres szájú cionista jobbkeze (ITT): „A nemzetközi törvények értelmében cselekedtünk az Öntött ólom-hadművelet folyamán, s Richard Goldstone mostani beismerése azonban túl kevés, nagyon későn jött, mert a jelentés már nagy kárt okozott. Amúgy sem vagyunk ráutalva Goldstone bizonyítására, mert mi a nemzetközi törvényeket betartva jártunk el”, mondta a háborús bűnös Éhúd Olmert, volt izraeli kormányfő.

A Gázai övezet 2009 januárjában

Arányos, jogszerű és erkölcsös

A világ legerkölcsösebb hadseregének tette

Egy "terrorista" maradványa támadás után
A zsidó Goldstone-ra a tegnapi beismerése és bocsánatkérése ellenére is hosszú és gyötredelmes Canossa-járás vár, ha azt akarja, hogy a fajtestvérei valahogyan megbocsássanak neki a véletlenszerű és egyszeri igazmondásáért. Binjámin Netanjáhu, jelenlegi izraeli miniszterelnök, a Likud vezére a sábesz kimenetele után azonnal, még tegnap este kamerák elé lépett a jó hír hallatán a tel-avivi Dan Hotelben. A Jediot Áháronot című izraeli lap portálján közzétett videón (ITT) Netanjáhu röviden és velősen összegezi Richard Goldstone pálfordulását. Ebben a rövid, ám roppant tanulságos megnyilatkozásban benne van minden, ezért azt magyar fordításban kommentár nélkül, teljes egészében közöljük:
„Fölszólítom az Egyesült Nemzetek Szervezetét, hogy azonnal helyezze hatályon kívül a Goldstone-jelentést. Goldstone ma igazolt mindent, amit mi mindig is tudtunk: Izrael igazat mondott, amikor azt állította, hogy sosem támadtunk meg polgári személyeket rosszindulattól vezérelve, s a mi kivizsgáló intézményeink is megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak. Nem úgy, mint Líbia, vagy a Hamász, ahol semmit nem vizsgálnak ki, ám tüzet nyitnak és gyilkolják a polgári lakosságot. Az egészben az a legnagyobb abszurd, hogy a Goldstone-jelentés kezdeményezője az ENSZ Emberi Jogok Bizottsága, amelynek akkoriban az El-Kaddzáfi vezette Líbia volt a tiszteletbeli tagja. Éppen ezért ezt a jelentést ki kell dobni a történelem szemétládájába. Egyben el kell ismerni azt az egyszerű tényt, hogy nincs a világon erkölcsösebb hadsereg az izraelinél, s nincsenek a világon erkölcsösebb katonák az izraeli harcosoknál. Ez az igazság, amelyet el kell ismernie a világnak és az ENSZ-nek egyaránt”.
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info