Megfojtotta három hónapos gyerekét egy 20 éves amerikai nigger, mert "idegesítette a baba sírása". Miután végzett a gyerekkel, felöltöztette, és elvitte magával vásárolni, ezt követően pedig még elment iszogatni is.

Amerikában nem rejtegetik a gyilkosok pofáját,
mint nálunk, nehogy kiderüljön, milyen származásúak

Toyrianna Smith (20) takarót tett csecsemője arcára, és addig fojtogatta, amíg csak a baba mozgott. Miután végzett három hónapos kisbabájával, felöltöztette, és berakta az autóba. Néhány perccel később a volán mögé ült, és vásárolni indult. A bevásárlás után még meglátogatta egy közeli barátját, akivel órákig beszélgetett és iszogatott.
Toyrianna barátjának az lett furcsa búcsúzáskor, hogy a kocsi hátsó ülésén beszíjazott kisfiú meg sem mozdul, és a takarója tiszta vér. Mivel az anya kitérő választ adott a gyerek állapotáról, és a kínos kérdés után sietve távozott, a nő barátja azonnal felhívta a rendőrséget.
A hatóság azonnal őrizetbe vette a fekát, a gyereket pedig kórházba szállították, de az orvosok már csak azt tudták megállapítani, hogy a kisfiú legalább nyolc órája halott.
(Blikk nyomán, kép: AFP)