Az amerikai szenátus 93:7 arányban december 8-án este jóváhagyott egy védelmi felhatalmazási törvénytervezetet, melynek egyik kitétele visszavonja az amerikai hadseregre érvényes szodómiának és az állatokkal való közösülésnek tilalmát, vagyis a hadviselési törvény 125. törvénycikkét. A végleges jóváhagyáshoz még kongresszusi áldás szükséges.

Tekintettel arra, hogy Barack Husszein Obama amerikai elnök épp a múlt héten jelentette ki, hogy a homoszexualitás elfogadtatását külpolitikája egyik fő pillérévé teszi (ez a Magyarországon való kötelezővé tétele felé vezető út első szakasza), szemernyi kétségünk nem lehet a végső jóváhagyásról.

A hír főként Afrikában vert hatalmas visszhangot. A pánafrikai AllAfrica.com hírportálon Dele Fashomi tollából megjelent beszámoló idézi a témában Taraba szövetségi állam Jalingo egyházmegyéje katolikus püspökét, Dr. Cahrles Hammawát, aki kijelentette az amerikai törvényhozási aktusról, hogy az „emberi elmezavar, elfogadhatatlan és felháborító”. Majd hozzátette: „Nem tudom, mivé lesz ez a világ. Istennek vissza kell térnie… Imádkozom, hogy Nigéria ne utánozza ezt”. Mondják ezt a nigériaiak, akik néhány évtizede még embert főztek kondérban.
Az tény persze, hogy az amerikai katonák előtt immár a lehetőségek hatalmas tárháza nyílik meg – főként a muzulmán országokat megszállva tartók előtt, akik piroslámpás házaktól olykor több ezer kilométer távolságban mészárolják le a helyi lakosságot.

A törvény meghozatala - azaz az eddigi tilalom feloldása - után jó lesz hazánkban is fokozott éberséggel figyelni az amerikai katonákat. Például a taszári gazdáknak, akiknek ajánljuk disznóóljaik esti lezárását biztonsági zárral és extra lakattal.
Ugyanúgy szigorúan figyelnünk kell a budapesti amerikai nagykövetség katonai attaséját is, aki egy óvatlan pillanatban az Overdose, mon amour szavakat suttoghatja díjnyertes paripánk fülébe.
Honlapunk már felvette a kapcsolatot az afganisztáni Herat tartomány vezető tevekereskedőivel, hogy figyelmeztesse őket nemcsak az állataikra leselkedő AIDS-veszélyre, de arra is, hogy a váratlan nászból kentaur-szerű, félig amerikai katona, félig teve csecsemő születhet, aki/amely teher- és emberszállításra alkalmatlan lesz (az Osztrák-Magyar Monarchia katonai nyelvén „untauglich”), viszont az ott ritka vízből ugyanannyit szippant fel, mint édesanyja (a dromedár).
Afganisztán, Taszár, Budapest és a világ valamennyi hippodromja, tyúkketrece, bárányhodája: vigyázat – jön a végveszély!
Al-Zavahiri Rózsa