Szervusztok Kurucok!
A német MDR-csatorna még az Eurovíziós Dalfesztivált is arra használja, hogy rajtunk köszörüljék a nyelvüket, s persze irigyek is valójában, mert ismét egy színvonalas produkciót vittünk ki (még akkor is, ha személy szerint én magyar nyelvű daloknak örülök, de mint láthattuk, oda ez kell...).
A videó magyar felirattal, ahol két némber burkoltan és nyíltan is minket mocskol az egész beszélgetés alatt, mindenféle válogatott alaptalan váddal és előítélettel (ami egyértelműen rendelésre készült, hiszen ez a két tökéletlen nő nem magától találta ki ezeket):
Harcba hívok mindenkit, akit ez magyarként sért! Megkerestem az MDR közönségszolgálati e-mailjét, ahova nem ártana pár kulturált tiltakozó levelet küldeni: zuschauerservice@mdr.de
Azért teljesen ne nézzenek már hülyének bennünket, ha ez az EU-s összetartás, akkor csakugyan ne kérjünk belőle! Nyilván nem Viktorékat kell védeni, de az, hogy egy fasiszta diktatúraként célozgatnak ránk, pofátlanság, ha most ez van, mi lesz a Jobbik esetén?
Kérem a segítségeteket, hogy minél többen tiltakozzanak és lépjenek fel a megalázó vádak ellen, ne tűrjünk szótlanul, szervezzük meg a tiltakozást!
Üdvözlettel:
1 Kurutz