Nem vitás, hogy arányaiban több retardált, beteg lelkületű emberszabású van a cigányok és fekák soraiban, azonban sajnálatos módon a "fehérek" között is akadhatunk ilyenre. Csaba "barátunk" például egy csecsemővel "viccelődik", álló f@rokkal:

A baba arcát a Kuruc.info kitakarta - Kép: Napiszar
A fent látható személy és kép már nem található meg Iwiwen, egyes információk szerint az illető az Egyesült Államokban él.
Ha bárki további információkkal rendelkezik vele kapcsolatban, kérjük, írjon a keres(kukac)kuruc.info címre, hogy adatait közzétehessük és olvasóink személyesen Pusztai Csabának mondhassák el, ők viccesnek találták-e a fenti képet avagy sem.
Frissítés #1 (2011.01.14): Egyik olvasónk talált Facebookon egy Pusztai Csabát, akinek ismerősei között megtalálható az a 26 éves Kele Barbara, aki a fenti iwiwes képet kommentálta.
Várjuk a további infókat!
Frissítés #2 (2011.01.15): Fontos hangsúlyozni, hogy a képen nem a víz lebegteti a lompost, hanem álló pénisszel dörgölőzött a babához a pedofil állat. Az iwiwes kép és linkje kb. egy hete került ki a Subbára, szerencsére akkor valaki lementette az azóta törölt adatlapot, most pedig eljuttatták hozzánk, íme:

A Facebookos adatlapon ugyanaz az ember látható:

http://www.facebook.com/people/Pusztai-Csaba/586613963 - itt lehet írni Csabikának (a facebookos adatlapját még nem törölte), epekedve várja olvasóink visszajelzéseit.
Lakcímét és további adatait még várjuk!
Frissítés #3 (2011.01.16): Csabika törölte magát facebookról is. Reméljük, az álló farkára csecsemőt ültető állat nem ússza meg ennyivel: örülnénk, ha valaki a fenti képeket csatolva feljelentést tenne, vagy valamely hatósághoz fordulna. 
Kuruc.info
Korábbi cikkünkben (ld. alább) két hasonlóan beteg képet tettünk közzé.
Ön szerint normális az ilyen ember?

Igen, ez egy élő csecsemő
Egy másik kép ebben a témában: