Ahogy meghal egy külföldi "sztár", úgy bukkannak elő a semmiből a magyar imitátorok és hasonmások. Így volt ez a kihipózott néger, Michael Jackson esetében is, de nem pusztán a pedofil "Jacko" halála után lett nagy felhajtás...
Hitelválság és munkanélküliség ide-oda, nincs még veszve minden a magyar ugaron! Itt van Rákóczi Judit, Amy Winehouse hasonmása:

Ránézésre sejthető, hogy agysorvadásos szegényke:

Ha lemaradt volna, eláruljuk, hogy Amy Winehouse egy drogos, zsidó énekesnő volt Angliában, a napokban, 27 évesen halt meg. Apja kipában jelent meg temetésén, ahol zsidó hagyományok szerint hamvasztották el. Utána pedig nigger testőrei a maradványaival pózoltak:

De a bizarr törzsi szokások után térjük vissza hazánk tündöklő reménységére, a magyar Amy-re! Amit tudni kell róla, hogy hivatalos Amy Winehouse hasonmásként dolgozik, egy jobb héten 600 ezer forintnál többet is keres. Bizony, ez ám a kemény munka. Reméljük, azt már nem kell megérnünk, hogy Győzike halála után egy román cigány Gáspár Győző hasonmásaként fogja majd degeszre keresni magát...
A "magyar Amy Winehouse" álma, hogy a drogos énekesnő életrajzi filmjében szerepelhessen, volt is már egy próba. Így számol be az imitátorunk erről: "Forgattak velem egy kisfilmet. Jeleneteket kellett eljátszanom, például injekciós tűt adtak a kezembe, meg művérrel leöntöttek, és fetrengenem kellett a szőnyegen. Kihívás volt, mert én még soha nem drogoztam." Nem drogoztál??? Akkor nem is vagy igazi hasonmás... A Kuruc.info tanácsa az, hogy sürgősen állj rá a heroinra és lehetőleg mihamarabb lődd túl Te is magad!
(Kuruc.info, Velvet nyomán)
Ezt a drogot is örömmel ajánljuk a fentihez hasonló genetikai hulladékoknak: Lerágja a csontról a húst az új drog - itthon is egyre jobban terjed (18+)