VV Melinda büszkén vállalja, hogy harmincéves kora ellenére eddigi életében egyetlen percet sem dolgozott. Sőt azt sem tagadja, hogy az érte epekedő férfiakkal tartatja el magát. A szűzkurvának állítólag egyszerre tíz fiú udvarol.

 
A lány saját bevallása szerint állandóan hülyíti a férfiakat, akik mindezért cserébe még a költségeit is fizetik. – Rengeteg pasi akar felszedni. Szeretem húzni az agyukat. Elhitetem velük, hogy megkaphatnak. De valójában csak kihasználom őket, ha például egy kis kutyatáp kell az állataimnak, akkor felhívom valamelyiküket, s elmegyünk kutyakaját venni, ha pedig én vagyok éhes, akkor egy másik vacsorázni visz. Valójában egyetlen férfira sincs szükségem, mert nem szeretem, ha irányítanak. Bár több vasat tartok egyszerre a tűzben, igazából csak szponzoráltatom magam velük, mert így tudom biztosítani az életszínvonalamat, de nem bújok ágyba egyikükkel sem – magyarázta szemrebbenés nélkül Melinda, aki még egy naplót is vezet támogatóiról, hogy ki mikor kapja a fizetését.
Persze, nem bújik ágyba senkivel... Kíváncsiak vagyunk, hogy róla mikor kerül elő egy kurvaexpós kép, amin szopnék feliratú pólóban feszít ez az agyamputált plázacica.
(Kuruc.info Bors nyomán)