Sajnos a hazai abszurd viszonyok kihatnak a szurkolók életére is, így a Lokiért szorítók több ezres, akár százeres tábora könnyen lemaradhat a tévés közvetítésről, mivel az jelenleg egy olyan szolgáltatónál érhető el, aki kevés előfizetővel rendelkezik. Márpedig ma magyar idő szerint háromnegyed kilenckor a Liverpool ellen lép majd pályára a Loki. 
Friss: http://www.livesport.cc/index.php?ugras=livetv&tv=61&adas_id=18269 - ezen a linken meg lehet nézni a meccset, egy apró programot kell hozzá letölteni, ha a "TVU playerről bővebben itt olvashat" részre kattint a fenti oldalon, ott lesz a link hozzá. Jó szórakozást!
Szerencsére egy sportbarát olvasónk megosztotta velünk felfedezését, aminek köszönhetően nézhetjük majd a mérkőzést, igaz, csak az interneten. Olvasónknak köszönjük szépen a tanácsokat, melyeket alább teszünk közkinccsé:
Van egy angol nyelvű oldal,aminek a címe: http://www.rojadirecta.com/
Itt mindenféle sporteseményről mennek online streamek, 100%, hogy a Loki meccsről is lesznek. A mérkőzések időpont szerint vannak felsorolva, és nevükre kattintva kiad egy csomó streamet. Többféle létezik, van például ami mellé az van írva, hogy "justin", ez a fajta a böngészőben játssza a meccset, de nem túl praktikus, mert egy idő után megszüntetik az adást, mert "a te országod meghaladta a maximális nézőszámot,fizess ide ennyit meg ennyit,ha folytatni akarod...", persze angolul. Amit ajánlani tudok, az vagy a TVUplayer vagy a Sopcast. Az előbbit TVU-nak a másikat SopCastnak jelölik az oldalon. Ezek ingyenes programok, letölthetőek könnyen. Ráadásul egész jó minőségűek.
Még annyit, hogy szükség lehet itt-ott a K-Lite Codec pack-ra, és/vagy az XP Codec packra (XP persze annak aki Windows Xp-t használ,például én), böngészős meccsnézésnél pedig legújabb Adobe Flash Playerre.
(Az XP codec pack letöltési linkje az első sorban van aláhúzva)

Üdvözlettel, Agócs László
Frissítés: ha valakinek a fenti link nem működne, próbálja itt: http://lsport.we.bs/tv/digisporthu.html
Olvasóink további ajánlatai:
Ismételten nagyon szépen köszönjük, a Loki-szurkolók nevében is!
(Kuruc.info)