A Hoodia egy 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó termék, mely étvágytalanságot okoz. Jelentősen csökkenti az étvágyat, és az éhségérzetet, így csökken a kalóriabevitel, megszűnik a nassolás, nő az étkezések között eltelt idő.

A növény egy Dél-Afrikában, a Kalahári sivatagban honos selyemkóróféle (Sokan tévesen kaktusznak hívják, pedig a Hoodia a selyemkórófélék családjába (Asclepiadaceae) tartozik. A kaktuszhoz hasonló alak csupán az egyező éghajlati adottságok miatt fejlődött ki néhány afrikai növénynél is az evolúció során.) Az ott élő népek fedezték fel áldásos hatásait, és használják a mai napig hosszú vadászataik alatt, hogy csökkentse az éhségérzetüket.
A kutatók egy molekulát találtak a növény kivonatában, melyet P57-nek neveztek el. Ez a molekula közvetlenül bejut a kisagyba, jeleket küld a vércukorszintről és ezzel gyors fogyást eredményez. A P57 segíti a telített zsírok felszívódását, megszünteti az éhségérzetet.
A legtöbb fogyasztószer úgy hat, hogy elégeti a zsírt  és meggyorsítja az anyagcserét. Ezeknek a módszereknek sok mellékhatása lehet, míg a P57 Hoodia az éhséghormonokra hat, csökkenti a kalóriabevitelt és ezáltal a testsúlyt. Ezzel módszerrel eredményesen le lehet fogyni.
Néhány érv a Hoodia mellett

* Más fogyasztószerekkel ellentétben nem rossz állagú, ízű
* Nem tartalmaz mesterséges állományjavító szereket
* Pár hét használat után Ön máris jobb formában lesz, ezt környezete is észreveszi majd
* Elmúlik az állandó nassolási kényszer és folytonos "hűtőnyitogatás"
* Azáltal, hogy kevesebbet eszik, jelentős pénzt is megspórol
* Kipróbált, tesztelt termék, régóta forgalmazzák külföldön is
A Hoodia kapszuláról nagyon jók a visszajelzések
A termék megrendelhető az alábbi címen: