A tartalomból:
Lendvai versus Pörzse

A Bar!kád hetilap főszerkesztője pert nyert a bolsevik rendszer cenzorával, Lendvai Ildikóval szemben, mert az MSZP-s politikus össze-vissza hazudozott róla a sajtóban. Pörzse Sándor vezércikkében lerántja a leplet a förtelmes hazugságokról, és levonja a konzekvenciákat folyamatban lévő többi sajtóperéről is.
Vona Gábor: Az utca
A Jobbik elnöke politikai elemzésében kitér az Orbán és a baloldal mellett tüntetőkre, és levonja a következtetést: 2012-ban a nemzeti radikalizmusnak az utcán is helyt kell állni.
A Darányi-terv és a minisztérium plafonja
A hetilap a nemrég bejelentett Darányi Ignác-tervet, Ángyán József menesztését és Orbán Viktor mezőgazdasággal kapcsolatos hazugságait járja körül.
Van élet az Unión kívül
A Bar!kád mérlegre tette az EU-ban töltött nyolc évünket, és kiderült, hogy nem jártunk jól. A Jobbik csak az Unióból lépne ki, nem Európából.
A West-Balkán-ügy egy év távlatából
A hetilap munkatársa utánanézett, mi változott a szórakozóhelyeken az elmúlt egy esztendőben, a sokkoló tragédia óta.
Átalakuló világrend és harc a „szélsőségesek” ellen
Bevándorlók, AIDS, bűnözés. Nyugat-Európa mindennapjai. Vajon ez vár hazánkra is?
Európa nem az Európai Unió
Interjú Varga Miklós előadóművésszel az európai és magyar értékekről, a Magyar Gárdáról, művészetről és az Unióból való esetleges kilépésről.
Utánuk a vízözön
A hetilap a hazai tébolydák bezárásának beláthatatlan következményeit járja körül.
Ha megfogant, ő már él
Riport egy 16 gyermekes otthonából. Mai száraz magyar valóság egy olyan família szemszögéből, akiknek Isten ajándéka a gyermekáldás.
BKV - Önnek jár
Szemezgetés a közlekedési vállalat viselt dolgairól és a társaság lassan csődközeli helyzetéről. Feltárulnak a BKV titkai.
Akik megjárták a Don-kanyart
Három fiatalember, Győri Gábor, Kiss Balázs és Üveges Gábor kutatási céllal ellátogatott a Don-kanyarba. Élménybeszámolójukról olvashatnak.
Narancs vagy vörös szegfű?
Helyszíni riport a békemenetről.
A pedofil „Dávid király”
A Bar!kád ismét bemutat egy ismert amerikai zsidó szektát.
A Barikád hetilap csütörtöktől kapható az újságárusoknál. Megvásárlásával a nemzeti sajtót támogatja.