A tartalomból:
A Klubrádió-ügy Jobbik-szemüvegen át

Az elmúlt hét a klubrádiósok sírás-pityogásától volt hangos. Miután a Klubrádióról van szó, természetesen tele van ez a felháborodás is hamis hangokkal, csúsztatásokkal. Telesírták az európai lapokat azzal, hogy milyen szinten sérül a magyar sajtószabadság azzal, hogy elvették a Klubrádió frekvenciáját. Apró különbség, hogy nem elvették, hanem lejárt. És mindössze pályázni kellett volna az újért, megfelelően.
„El innen rablók, ez az én hazám!”
Képes beszámoló a Jobbik évadnyitó nagygyűléséről.
Európa-ellenes hangulat az öreg kontinensen
Horvátország népe ugyan megszavazta az EU-csatlakozást, ám Európában egyre inkább úgy tűnik, szociális fordulat van kibontakozóban. A hangulat az EU diktálta megszorító politika, végeredményben az Unió ellen van.
Lajos megbokrosodott, a lepel lehullt
A politika iránt érdeklődők nagy-nagy örömére az utóbbi hetekben a megszokottnál jóval gyakrabban tűnt fel a televízió képernyőjén Bokros Lajos. Az apropót az Európai Unió parlamentjének magyar napjai adták, ahol a szélsőségesen Izrael-párti Európai Konzervatívok és Reformisták frakció álláspontját Bokros ismertette. Egy tévés vitában aztán azt is megtudhattuk a Horn-kormány egykori pénzügyminiszteréről, hogy ő húsz éve következetesen „vitte a konzervatív vonalat”.
Orbán pofon vágta a híveit
Csatlakozna Orbán Viktor az ország önállóságát jelentős mértékben csökkentő uniós paktumhoz annak ellenére, hogy hívei néhány napja a „Nem leszünk gyarmat” jelszóval vonultak utcára. Matolcsy György, a gazdasági szabadságharcot imitáló nemzetgazdasági miniszter családtagnak nevezte az IMF-et, amely brutális megszorításokat kér Magyarországtól a hitelnyújtásáért cserébe.
Kultúrharc Miskolcért, avagy nemzeti lesz-e a Miskolci Nemzeti Színház?
Koltay Gábor ezúttal Magyarország keleti felén vív csatát. A tét a Miskolci Nemzeti Színház direktori széke. A fideszes polgármester a liberális garnitúra pályázatát részesítené előnyben, míg Demeter Ervin kormánybiztos, a szakmai bíráló testület, a teátrum társulata és a városi közgyűlés nemzeti fele a Koltay Gábor nevével fémjelzett irányt támogatná.
Forró szívvel, hideg fejjel – interjú Vona Gáborral, a Jobbik elnökével
Amikor a Jobbik megérett egy feladatra, azt a feladatot mi megkaptuk. Terelgetett és terelget minket a Gondviselés ugyanabba az irányba. Ezáltal megtapasztalhattuk, hogy habár rövidtávon nem mindig kifizetődő, de csak az igazság útján érdemes járni – mondta el lapunknak Vona Gábor. A Jobbik elnöke szerint a harcot nem fizikai úton, hanem ésszel, szívvel és hittel kell megvívni.
Cionista csodák
Kamu történetek, behálózott emberek, agymosás és persze éljen Izrael! Lásd: 700-as klub, minden nap az ATV-n.
Hidegháborús helyzet és európai önsorsrontás
Miközben Európában és hazánkban rekordokat döntenek a soha nem látott magasságú benzinárak, Irán annak a felségterületébe tartozó tengerszorosnak a lezárását helyezte kilátásba, amelyen a világ kőolajszállításának a jelentős része folyik. A nemzetközi közösség eközben szankciókkal „hangol” a perzsa állam ellen.
Chuck Norris a vérszomjas elnökjelölt mellett kampányol
Az amerikai előválasztások eredményeiből kikristályosodni látszik: Barack Obama ellenfele a decemberi elnökválasztáson a háborús uszító, az izraeli lobbi erős embere, Newt Gingrich lehet.
Torockó, ahol kétszer kel fel a nap
Kenyeres Oszkár ezúttal a Székelykőre kalauzolja el a Bar!kád olvasóit.
Vissza a jövőbe!
Televíziós show-műsorok készültek annak bemutatására, mit ér az ember akkor, ha elveszik bankkártyáját, leoldják nyakkendőjét, kihúzzák a feneke alól menő autóját és egy rég elfeledett korba helyezik vissza. Oda, ahol csak önmagára, leleményességére számíthat. Hazánkban is adott a lehetőség arra, hogy kiderüljön, ki férfi a talpán. Képes még arra a XXI. századi ember, hogy komfort nélkül boldoguljon egy mamutvadász házában? Szunnyad még bennünk annyi életösztön, hogy túléljünk egy totális gazdasági összeomlást?
A Barikád hetilap csütörtöktől kapható az újságárusoknál. Megvásárlásával a nemzeti sajtót támogatja.