Nem elég, hogy több óriásplakáton és hirdetésekben is megtévesztően fideszesnek próbálják mutatni magukat a csepeli MSZP képviselőjelöltjei, egyikük még Orbán Viktorral is reklámozza magát – derül ki a párt egyik kampányfüzetéből.
Furcsa, és időnként erősen megtévesztő kampányt folytatnak a csepeli MSZP-sek. Az egykor szebb napokat látott párt most mindent megragad a hatalom megtartásáért, és nem riadnak vissza semmitől. Talán ezért gondolhatta azt Takács Krisztián, az MSZP egyik csepeli önkormányzati képviselőjelöltje, hogy nem a mostanában “kevésbé lájkolt” Gyurcsány Ferenccel vagy Mesterházy Attilával, hanem egyenesen Orbán Viktorral reklámozza magát.


Takács Krisztián az MSZP Csepeli Extra című kampányújságába egy négy évvel ezelőtti fotót mellékelt magáról és Orbán Viktorról, melyre egy felcsúti meccs után kérte fel a Fidesz elnökét. Bár lehetne a kép üzenete akár az összefogás is, az újság egyébként nem ezt a képet sugallja. Maga Takács Krisztián is azt állítja: ha nem az MSZP nyeri a választást, nem lesz több futballsiker Csepelen.


Becslések szerint a csepeli MSZP kerületi kampányára eddig ötvenmillió forintot költöttek, plakátjaikkal, kampányfotóikkal pedig a Fidesz népszerűségét is igyekeznek meglovagolni. Eközben Takács Krisztián, a közpénzből támogatott sportegyesületi vezető ez egyesület reklámplakátjain Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelöltet népszerűsíti, a közpénzes támogatás mellett pedig valóban zsebpénznek tűnő képviselői honoráriumából ingyenes járdaépítést ígér a társasházaknak vagy éppen gépkocsit a polgárőrségnek.
Takács Krisztián nincs egyedül az MSZP-s képviselőjelöltek között, aki közpénz tízmilliókat köszönhet az önkormányzatnak: Kállai József cigány politikus jelölttársának tanodája szintén tekintélyes összeget kapott az önkormányzattól az elmúlt hónapokban. Nekik az önkormányzati tiszteletdíj ezek után már valóban csak mellékes lehet, amit könnyedén ígérhetnek be járdafelújításokra vagy gépkocsi ajándékozásra - írja a Csepel.info.