Súlyos arcsérülésekkel fekszik a kecskeméti kórházban Balogh József fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármesterének az élettársa. Az asszony vallomása szerint a párja ittasan, többször ököllel arcul ütötte. A nyomozást áttették a Központi Nyomozó Főügyészségre. Balogh áll a vizsgálat elébe, és "ha kell", lemond a mentelmi jogáról.

Balogh József a Helyi Termék Ünnepen Till Attilával
Mivel nyolc napon túl gyógyuló sérülésről van szó a kórház hivatalból értesítette a rendőrséget, akik haladéktalanul megkezdték az eljárást. Lefolytatniuk azonban nem sikerült, mert S. Terézia élettársa Balogh József, fideszes országgyűlési képviselő, a Bács-Kiskun megye 1-es számú választókerület (Kecskemét-Kunszentmiklós) elnöke, Fülöpháza polgármestere.
Mivel egyértelművé vált, hogy mentelmi joggal rendelkező személlyel van dolguk, az iratokat megküldték az eljárás lefolytatására hivatott Központi Nyomozó Főügyészségre.
Balogh képviselő szombaton a nevelt fiának az esküvőjén volt Solton, majd miután hazatértek élettársával Fülöpházi otthonukba, akkor fajult tettlegességig a vita közöttük. Balogh vasárnap reggel a Helyi Termék Ünnepen vett részt a településen, ahol együtt szerepelt Till Attilával, a TV2 műsorvezetőjével, valamint Kocsis Tiborral, aki 2011-ben megnyerte az X-Faktor döntőjét.
(Nol nyomán)
Frissítés: Balogh szerint a vak komondor verte meg a feleségét
Balogh Józsefet a Parlamentben érte utol a Hír24 újságírója. A honatya beszámolója szerint a következő történt: Balogh élettársa fiának az esküvőjére készült, meg a vasárnapi falunapra. Az esküvőn megivott egy deci fehérbort, másfél deci rozét, illetve egy fél sört (az nem ízlett neki) és 3-5 házipálinkát, amibe zölddió volt beleáztatva.
Balogh szerint, amikor szombat éjjel hazaértek az esküvőről, az asszony és Szabika (az élettárs fia) becipelték a pörköltes lábost a házba. Ekkor – ezt már Szabika elbeszélésére hivatkozva mesélte Balogh – a család 80 kilós, vak komondora "megriadt, és fellökte a nőt".
A lap kérdésére, miszerint élettársa azt állítja, megütötte, Balogh azt mondta: nem tudja, nem emlékszik semmire. Hozzátette: a parlamenti ülés után meglátogatja a kórházban az asszonyt.
(Hír24 nyomán)