A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Törökszentmiklóson a Fidesz erőteljesen bevetette magát az alábbi videó alapján.
Aki a JND-958 rendszámú Toyota Yaris gépkocsit vezeti: dr. Juhász Enikő, Törökszentmiklós fideszes polgármestere. Mellette ült Rácz Béla, a cigány kisebbségi önkormányzat elnöke. Hátul látható Turba Józsefné fideszes önkormányzati képviselő. A HWU-666 rendszámú autót Rácz Árpád vezeti, aki a közmunkaprogram vezetője. A Ford Transit valószínűleg önkormányzati tulajdon.

Dr. Juhász Enikő egy korábbi osztogatás során
A videóban többször Jobbik-ellenes véleményekkel próbálták befolyásolni az embereket.
A polgármester célirányosan megy a házakhoz, nem véletlenszerűen értesíti az utcabelieket, így azok előzetesen már le lettek egyeztetve, regisztrálva. A kisebbségi elnök többször felszólítja a közmunka vezetőjét, hogy akinek tud, szóljon. Erre a válasz az volt, hogy már „csúcson vagyunk, szerintem mindenki volt már”.
Dr. Juhász Enikő többször elmondja, hogy a 6-osat kell behúzni. (Boldog István és a Fidesz is a 6. számú a listán.)
Aki nem tud olvasni, az bemegy két emberrel, és úgy ikszel. De ha nem, akkor ráírják a tenyerére a számot, úgy, mint négy éve!
A kisebbségi elnök pedig csak ígér, ígér, ígér: utat, kutat, tűzifát!
Korábban már volt hangoló buli, a Bacsó Béla úti iskolában, ahol ugyancsak Rácz Béla szervezésével marhapörkölttel, élelmiszercsomaggal, ágyneművel kedveskedtek, illetve az egyik szakiskola fodrász és körömápoló képzés szaktanárai ingyen szépítették meg a résztvevőket.
Mindez csakis Boldog István becsületes kampányának köszönhető.
(Olvasónktól)