A brüsszeli páholyokat teljes mértékben kiszolgáló és a magyarországi pénzügyi kartellek igényeit szem előtt tartó földtörvény elfogadására készül a magyar kormány. Orbánék nemhogy megszüntetnék a zsebszerződéseket, inkább legalizálják azokat, sőt olyan akadályokat állítanak a külföldi földvásárlók elé, amelyek néhány nap alatt, kacarászva kijátszhatóak.
Éppen itt az ideje, hogy a magyar gazdák végre kezükbe vegyék sorsukat és az évszázadok óta jól bevált magyar virtust alkalmazva leszámoljanak a hívatlan betolakodókkal.
Csonka hazánk zsebszerződésektől leginkább sújtott vidéke Vas megye. Ezen a vidéken a termőföldek közel 80%-a már a külföldiek kezében van. A magyar családi kisgazdaságok semmilyen formában nem tudják felvenni a versenyt a tőkeerős külföldiekkel. A földbitorlók termelési hatékonysága - az olcsó bérmunkának és a fejlett gépparknak köszönhetően - többszöröse, mint magyar vetélytársaiké.
Szerencsére nem mindenki nézi ölbe tett kézzel a betolakodók földvásárlási szándékát. Néhányan aktív ellenállásba csaptak és máris óriási károkat okoztak a külföldi gazdáknak.
Hosszúperesztegen és környékén évek óta osztrák tulajdonosú kft vásárolja fel a termőföldeket, ebből lett most elege néhány bátor magyar gazdának.

Az idegen érdekeket kiszolgáló peresztegi nőszemély
A hosszúperesztegi osztrák cég magyarországi vezetője egy igazi, idegen érdekeket kiszolgáló szipirtyó, aki éppen most sírja tele a Vas megyei médiumokat. A hölgy a megyei napilapnak tegnap korrodált fémeket mutatott be, némelyikét ismeretlenek ráerősítették a kukorica tövére, hogy a kombájn jobban megegye.
Meg is ette, a kár több milliós. A nő elmondása szerint október 10-én indult a munka, egy Krone Big silózóval. Pár nap múlva a gép elektromos vészjelzője hibát észlelt, leállt. A kezelője vette észre, hogy a már levágott cirok szárára betonvasat erősítettek. A tisztítás közben még több vasdarab került elő. A munkát a gép tovább végezni nem tudta, az elektromos vezérlője tönkre ment. A dolgozók még ott álltak a vágóasztal előtt, mikor a gép magától elindult, éppen az elektronika meghibásodása miatt.
Reméljük, ez csak az első lépés volt és a közeljövőben hasonló cselekedetek jelzik majd a külföldieknek számára: a magyar föld nem eladó!
Magyar Földvédő Kommandó