Kifosztották az alvó Lang Györgyi lakását szerdára virradó éjjel. A bűnözők – mert feltehetőleg többen voltak –, gátlástalanságát jól mutatja, még a kerekes szék láttán sem riadtak vissza attól, hogy minden értéket hidegvérrel összeszedjenek a mozgáskorlátozott énekesnő lakásából. Még az autóját is elvitték a ház elől – sajnáltatja a magyargyűlölő tehenet a Blikk.
– Több mint hidegvérű volt a betörő vagy betörők, mert közvetlenül az ágyam mellett álló kerekes szék támlájáról leakasztották a hátizsákomat, tudták, hol keressék. Benne volt a bankkártyám, a kocsim pótkulcsa, ezzel persze vitték a speciális autómat is (egy Chrysler PT Cruisert - a szerk.), amelybe belefért a kerekes székem – panaszkodik az "énekesnő", aki késett a "munkájából" is a betörés miatt. Ezt Falusi Mariann közölte a Klubrádió hallgatóival, mert műsorvezető "párja" nem ért be az adás kezdetére.
A nyomozóknak reményt adhat a tettesek kézre kerítésében, hogy olyan helyen lakik az ágrólszakadt SZDSZ-es, ahol a közelben több nagykövetség és diplomáciai rezidencia található, alaposan körülkamerázva, ezért a biztonsági rendszerek felvételéről esetleg beazonosítható a tolvaj.
(Blikk nyomán)