Amíg a Fidesz-KDNP-frakció az egyébként látszatintézkedésnek szánt (ismeretes: panem et circensis) rezsicsökkentésről vitázik, és az Orbán-kormány azon van - legalábbis látszólag -, hogy a kisemberek terheit csökkentse, ezzel szemben a Hiéna Kamara (MBVK) a fő népnyúzók képviseletében ellenkonferenciát tart a legnagyobb végrehajtást kérővel, a Díjbeszedő Faktorház Nyrt.-vel karöltve.
Hogy miért? Most fogják a zsidóbérencek egyeztetni, hogy miként tegyék hatékonyabbá együttműködésük keretében a rezsi(!)tartozásokból keletkező hátralékok mielőbbi végrehajtását, a rossz helyzetbe került emberek utolsó vagyonkájának törvényi segédlettel történő elvételét, családok végleges tönkretételét.
Mindezt szeretett fülkeforradalmárjaink ölbe tett kézzel tűrik, ahelyett, hogy hatalmi szóval (abból van bőven) gátat szabnának az önkényeskedésnek, megfékeznék a végrehajtó maffia garázdálkodását és legalább ezen a területen hirdetnének moratóriumot a végrehajtásokra, hogy ezek a nehéz helyzetbe került családok csak egy kicsit lélegzethez juthassanak. Pedig ez felérne még legalább 10% rezsicsökkentéssel!
Térjünk vissza a népnyúzóink által szervezett ellenkonferenciára, amit a III. kerületi Piroska utca 3-5. szám alatti négycsillagos, Holiday Beach Hotel terülj-terülj asztalkáinál tartanak, ahonnan homárcsipegetés közben integetnek kedvenceink az éhségmenetnek...

Van néhány ötletünk a meghívó átírására:
MEGHÍVÓ
A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara és a Díjbeszedő Faktorház Nyrt. tisztelettel meghívja Önt az idei évi Ágazati Szakkonferenciára
IDŐPONT
2013. február 14., csütörtök, 9:30 óra
HELYSZÍN
Holiday Beach Hotel
Budapest, III., Piroska u. 3-5.


ALCÍM
500 ezer adós magyar kisember utolsó vércseppjeit hogyan lehet kaviáros szendvicskén elcsámcsogva kifacsarni?


TÉMÁJA
Követelésvásárlás - azaz elmutyizzuk egymás között a lóvét és még nyereségadót se fizessünk, de nyomorítsunk meg minél több magyar családot, amíg lehet - vezérelv érvényesítésének módozatai...
A hiénafalka tagjai a konferencia eredeti felvezetőjében lelkesen üdvözlik, hogy meglátásuk szerint egyre több pénz marad a kisemberek zsebében (Na! Nem az életszínvonal nőtt, mint a kormány szerint! Csak lemondtunk mindenről...), most gyorsan stratégiát gyártanak arra, hogyan lehet azt minél gyorsabban és hatékonyabban lenyúlni.
Ez mit is jelent? Az ide vonatkozó törvénymódosítások hatályba lépése előtt a zsici végrehajtók hogyan járjanak el a Díjbeszedő Nyrt. ügyeiben, míg a többi végrehajtás kérőt hogyan szarják le. (Ne örüljetek, ez legfeljebb némi csúszást jelent a többi ügyben. Az is pénz... Nem is kevés!) Ennek nyomatékosítására a Díjbeszedő Nyrt. tekintélyes ajándékcsomaggal várja a meghívott végrehajtókat, hogy meghozza a kedvüket a kivételezésre - nem mintha enélkül nem volna... A Hiéna Kamara kerekeit a gyilkos (Császti, ügyvezető alelnök) és a hullajelölt (Krejniker Miklós elnök) már gyönyörűen megolajozta a súrlódási ellenállás csökkentése (?) inkább megszüntetése érdekében...
Frissítés: Információink szerint különböző kárvallott és hazafias csoportosulások a rendezvény megzavarását tervezik.
Az akcióról természetesen beszámolunk majd.
Addig is eligazításul:
Zoom
2. frissítés: Nézzük, miben mesterkedik már megint a Kamara, élén az ügyfeleit kegyetlen módszereivel az öngyilkosságba hajszoló gyilkos Császtival!
Történt, hogy az MBVK felső vezetése egy újabb kurucos leleplezés után végrehajtott gatyacserét követően felhívta az MSZP-s kapcsolatukat, segítségért könyörögve. Azért őket, mert, mint már megírtuk, az Andersen (fivérek) Communication kft.-n keresztül halom pénzeket nyomnak a levitézlett - most éppen ellenzéki - pártnak pr-tevékenységért. A segítség persze nem maradt el. Az MSZP kiáll azok mellett, akik ebben az ínséges időkben is nem kevés pénzt dugnak a zsebükbe.
Ugrasztották is díszzsidó kampányfőnöküket, aki a múlt héten egy titkos tanácskozáson briliáns ötlettel állt elő a menthetetlen megmentése, a fekete kifehérítése, vagy nevezzük nevén: a szerecsenmosdatás érdekében. Azt találta ki ez a díszzsidó, hogy a csöppet sem bűntelen Kamara pozitív üzenetek eljuttatására törekedjen az emberek (vagyis a kisemmizett adósok) irányába!
De mit is jelent ez? Csak annyit, kedves olvasó, hogy az MBVK a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátán akar szerecsent mosdatni... Hogyan? Az MSZP kampányfőnöke javaslatára (nem kis) pénzt akarnak adni a Szeretetszolgálatnak, amiért cserébe - persze csak a Kamara vezetése, a kiválasztott elöljárók - fényképezkedhetnek a szegényeknek szervezett ételosztás közben a Blahán. Közöttük valószínűleg több, általuk kisemmizett adós is lesz. Bátrak a fiúk, nem? Reméljük, nem köpnek bele a levesbe... Azért bízunk abban, hogy kapnak pár nyaklevest osztás közben. A jó hír: így most lesz aktuális képünk mindegyikről, nem kell szerencsétlen fotóriportereinknek a rendőri zaklatást vállalva, bokorban bujkálni a bűnözők házainál vagy a kamara puccos épületénél, tálcán kínálják számunkra a lehetőséget képesebbik felük Kurucon történő bemutatására. Ígérjük, bennünk nem fognak csalódni!
Hogy honnan ez a briliáns ötlet? Mert ugyebár a zsidóknál, pláne ha kampányfőnökök, semmi nincs előzmény nélkül. Ahogy várható, ez is egy plágium, mégpedig a rosszabbik fajtából, mert mert még a fantáziáját sem engedte el a szocik izraeli kampányguruja. Nézzünk egy kis történelmi áttekintést, mert nem szeretett címlapsztárjaink találták fel a spanyolviaszt: történt a XX. század első felében, hogy a New York-i maffiacsaládok levest osztottak arculatjavítás címén az utcán a korábban általuk tönkre tett családoknak... Kell ide magyarázat? Nem nagyon...