"Legalább 1,1 millió embert öltek meg itt, akiknek több mint 90%-a zsidó volt" - olvashatjuk jelen pillanatban a Wikipédián az Auschwitz szócikknél.
Zoom
A "választottak" voltak ennél bátrabbak is, az elején ugyanis négymillió halottról hazudoztak (a korábbi auschwitzi "emléktábla"):

majd ezt kénytelenek voltak leszállítani 1,5 millióra (erre cserélték le a korábbi táblát):

A jelenlegi hivatalos adat, mint láthattuk, már ennél is alacsonyabb (de azt szigorúan tilos megkérdezni, a bűvös hatmillió miért nem csökkent pl. ebben az esetben 2,5 millióval), a tendencia tehát ebbe az irányba mutat - nem csoda, hogy Európa-szerte törvényeket hoztak a további "kételkedés" büntetése céljából: még a végén "nyersanyag" nélkül maradt volna a holokamuipar...
Ezek fényében még érdekesebb az alább látható korabeli híradórészlet, mely a második világháború utáni purim-bosszúállás egyik állomását örökíti meg: az "auschwitzi bűnösök" lemészárlását.
Itt kétszer is elhangzik egy botrányos számadat, ráadásul kétszer is: 300 ezer... Gondoljanak bele, ha akkor a mostani törvények hatályban lettek volna, ügyészt, bírót, riportert, mindenkit le kellett volna azonnal csukni, mégiscsak hallatlan, hogy ilyen kevés áldozatról beszéltek...
(Kuruc.info)