2013 májusában írtuk: Hitler visszatér, és a saját fegyverükkel győzi le a zsidókat - közkívánatra magyar felirattal

Egyik kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbi rajzfilmecskére, mely azonban sajnos csak angol nyelven érhető el, német felirattal. Lényege, hogy a Führer (látszólag) bűnbánó antirasszistaként tér vissza, azt hirdetve, hogy a multikulti szép, a sokszínűség jó.
Elmegy Izraelbe, ahol elképedve tapasztalja, hogy az ottaniak minden áron őrizni akarják az ország zsidó jellegét - mely ugye néhány százezer palesztin elüldözése révén alakult ki, de most nem ez a téma. Hanem az, hogy közli velük, így nem lehet élni, a sokszínűség erő, majd megnyitja a kapukat a bevándorlók előtt.
Ugyanazt teszi tehát, amit a zsidók az európai nemzetállamokkal. Az ő "érvükkel" is vág vissza nekik: ha valakinek nem tetszik a folyamat, az rasszista - ugyanaz zajlik, ami nálunk, csak a rajzfilmben fordított szereplőkkel.

A végén pedig a "happy end": ezúttal nem a zsidók győztek - az történik Izraellel, amit Európának szánnak "Isten ajándékai". Tanulságos és elgondolkodtató: amit itt ők ránk kényszerítenek, azt a legkevésbé sem akarják otthon maguknak. Nem véletlenül.
(Kuruc.info)
Frissítés: Egy lelkes olvasónk jóvoltából immár magyar felirattal is megtekinthető a szemnyitogató rajzfilm:
(Magyar felirat: barto)