És követik is az abban foglaltakat. Lényege ugyanis (meghagyva az eredeti "helyesírást"):
- Van a tündérkirálynőnknek egy húga és egy öccse, vágtak most egymás suttogó morajába a tündérkék. Mindkettőjük választott szerelmet magának! A fiú fiút választott a lány lányt, és mi nem tudjuk, mi tévők legyünk, kissé szokatlan ez, most akkor engedjük, ne engedjük, kérünk, dönts igazságosan! De Csipke egyáltalán nem vágott olyan aggodalmas képet, mint a tündérkék körülötte.
- Van ilyen, hogyne volna - bólintott Csipke, s megrebbentek az arcához közelebb merészkedő moszatvirágok. - Kényszer volt-e? Bántanak-e valakit, felnőttek-e, és kölcsönös-e a szerelmük? - kérdezte még.
- Kényszer se volt, nem is bántanak senkit, fel is nőttek, és kölcsönös a szerelmük.
- Akkor meg mi a baj? Ha szeretik egymást? Meg ne vessétek őket, csak azért, mert szokatlannak tűnnek előttetek!
A félnótás cigányimádó nő legutóbb ebben a két cikkben szerepelt oldalunkon: Hétes: közösségi fürdőt építettek a cigányoknak - ellopták a vízórát, Újabb 150 millió az ózdi cigányoknak - gyanús körülmények közt - "meséje" pedig itt olvasható, egy felháborodott olvasónk hívta fel rá a figyelmet.
Zoom
Ez a kép sem Photoshop (a Wikipédiáról származik), tényleg így néz ki
Csak hogy a tájékozatlanabbak is tudják, mitől kell óvakodni. (A meséskönyv, mely tartalmazza, 2006-ban jelent meg Egyszervolt... címmel.)
(Kuruc.info)