Alább olvasható a Kanadai Magyar Munkás nevű zsidókomcsi lap 1945. április 19-i számában megjelent "beszámoló", melyből dr. Fábián Béla kétségkívül igaz történetecskéi alapján megtudhatjuk, milyen szörnyű is volt az "auschwitzi náci pokol". Igen, ilyen beszámolók alapján gyilkolták halomra Nürnbergben a németek legjobbjait.
(Emlékeztetőül: az auschwitzi "emléktáblán" kezdetben 4 millió volt, majd ez "lecsökkent" 1,5 millióra, a jelenlegi hivatalos szám pedig 1,1 millió - ezt persze már nem merik tovább csökkenteni, mert összeomlana a holokauszt-kártyavár.)
Zoom
Rákattintva nagyítható
A történet 15 évvel később vesz érdekes fordulatot, amikor a legtöbb "nácit" már rég meggyilkolták ötmilliós-gázkamrás-lámpaernyős-szappanfőzős mesék alapján. Ugyanabban a lapban ugyanis 1960. június 2-án igen kemény támadás indul Fábián ellen, méghozzá egyenesen Izraelből.
Ebben azt állítják, hogy "náci kápó volt", aki saját fajtársait verte, kínozta, meglopta, pusztulni hagyta stb. Rejtély, hogy a támadást azért indították-e ellene, mert kikeresztelkedett, a vádak pedig kitalációk, vagy pedig tényleg 15 évvel később derült ki róla mindez (ebben az esetben pedig ő hazudott - a nyilvánvaló "ötmilliós", "gázgyilkolós" képtelenségeken kívül, persze).
Bármelyik eset is álljon közelebb a valósághoz, mindkét lehetőség arra világít rá, miféle alakok meséit vették készpénznek, amikor a legyőzötteket küldték a vérpadra, s miféle alakok meséit veszi készpénznek ma is, a bűntudatébresztő mítoszuk mindennapi sulykolása során.
Alább olvasható a "leleplezés". (Holnap bemutatunk egy másik "hiteles szemtanúi beszámolót" is, melyből kiderül, hogy "a náci haláltáborokban csecsemőkkel fűtöttek". Bizony, ez is Nürnbergben hangzott el.)

Zoom
Rákattintva nagyítható

(Kuruc.info, köszönet a segítségért Skorzenynek!)