Az izraeli kormány által is támogatott hírportál címoldalon, a Kuruc.infóra hivatkozva beszámol: Veszprémben "szélsőjobboldali aktivisták" öntapadós matricákon szólítják föl a város lakóit, hogy mondjanak nemet a Hoffer Ármin térre. A hírportál az egykori veszprémi főrabbi halálát is a magyarok nyakába varrja.

Veszprémi hazafiak jogos tiltakozása
A Kuruc.infót jelöli meg forrásként az Antiszemitizmus Elleni Küzdelem Összehangolásának Fóruma (angol rövidítése: CFCA) című izraeli hírportál a veszprémi "szélsőjobboldali aktivisták" által a dunántúli városban legutóbb terjesztett matricás tiltakozásról szóló beszámolóban. Mint ismert, veszprémiek öntapadós matricákon szólították föl a lakosságot: mondjon nemet a politikai vezetés azon szándékára, hogy közterületet nevezzenek el Hoffer Árminról, a város egykori főrabbijáról.
Az izraeli kormány és a Zsidó Ügynökség által támogatott, és politikai propaganda szolgálatában álló hírportál azt már nem a Kuruc.ifótól vette át, hanem saját információként közölte, hogy Hoffer Ármin a "holokauszt idején veszett oda". A félreértések elkerülése végett közöljük: Hoffer Ármin 1941-ben, 71 éves korában, ágyban és párnák közt hunyt el Budapesten, és a Kozma utcai zsidó temetőben nyugszik.
Hering József - Kuruc.info