Tiltakoznak az izraeli „holokauszttúlélők”, mivel többségük szegénységben él. 92%-uk szerint a kormánynak jóval több pénzt kellene költeni rájuk. A hír nem különösebben meglepő, mivel valóban elképzelhető, hogy a gójoktól kicsikart hatalmas összegű kárpótlási pénzeket az alapítványoknak és segélyszervezeteknek álcázott bűnszervezetek lenyúlják. Az igazán érdekes, és a holokauszt-vallás rogyadozó alapjait ismételten megrengető hír azonban a következő: jelenleg Izraelben 192 ezer az állítólagos holokauszt-túlélők száma.
Zoom
"Ha mindenki, aki magát holokauszt-túlélőnek tartja, ténylegesen az is, akkor kit gyilkolt le Adolf Hitler?"
De vajon mennyien lehetnek a holokauszt túlélői világszerte, ha Izraelben még mindig 192 ezer van belőlük? 2000-ben a tel-avivi kormány még 960 ezer „holokauszt-túlélőt” tartott nyilván. A Háárec című izraeli napilap angol nyelvű kiadása 2004. április 18-án arról adott hírt, hogy 687 ezer azoknak a zsidó származású személyeknek a száma szerte a nagyvilágban, akik valamelyik német megszállás alatt álló országban laktak a háború alatt, és még mindig életben vannak. Egy Stuart Eizenstat nevű holoszélhámos, a „kárpótlási pénzek” kizsarolására szakosodott Claims Conference’s „speciális tárgyalója”, egy esztendővel ezelőtt az AP hírügynökségnek adott nyilatkozatában kijelentette: „Az egyik, ami engem cselekvésre ösztönöz, hogy a legalaposabb vizsgálatok szerint is valószínűleg 500 ezer túlélő van életben a világon, akiknek a fele szegénységben vagy a szegénységi küszöb közelében él. Mindez állandó felelősséget ró ránk. Még nem értünk az út végére.”
A zsidó származású, ugyanakkor a holokauszt-ipar megdöbbentő visszaéléseit mégis bátran leleplező Norman Finkelstein a hivatalos statisztikák alapján kiszámolta, hogy amennyiben a holokauszt-iparosok igazat mondanak a „holokauszt-túlélők” létszámát illetően, akkor közvetlenül a háború befejezésekor 8 millióan kellett volna lenniük. Vagyis ha hinni lehetne a holoparaziták állításainak, akkor az 1939 és 1945 között meggyilkolt hatmillió zsidó mellett még létezett nyolcmillió zsidó, akik akár Európában, akár a kontinensről elmenekülve élték túl a háborút. Két eset lehetséges: a háború előtt vagy 14 millió zsidó élt Európa később német megszállás alá került országaiban, vagy pedig a németek a hatmilliónál messze kevesebb számú zsidót gyilkoltak meg. Norman Finkelstein - egyébként hivatalosan ugyancsak „holokauszt-túlélő” - édesanyja alighanem mindannyiszor a lényegre tapintott, amikor fiának feltette az alábbi rasszista és gyűlöletkeltő kérdést: „Ha mindenki, aki magát holokauszt-túlélőnek tartja, ténylegesen az is, akkor kit gyilkolt le Adolf Hitler?”
További gond is van a még napjainkban is életben lévő több százezer feltételezett holokauszt-túlélővel. Ők ugyanis egészen kicsi gyermekként, vagy legfeljebb tizenéves kamaszként kerültek a „haláltáborokba”. Csakhogy ha valakit például 10 évesen hurcoltak Auschwitzba, akkor most már egészen biztosan betölti 80. évét. De hogyan maradhatott életben egy Auschwitzba deportált gyermek, amikor is a „kétségbevonhatatlan hitelességű szemtanúk” beszámolói szerint az auschwitzi „rámpán” korbáccsal a kezében álldogáló és csokoládét is osztogató gaz Mengele a 15 évesnél fiatalabb gyerekeket megérkezésük után azonnal küldte is a „gázba”?
Közelebb járunk persze az igazsághoz, ha feltételezzük, hogy a holoparaziták minden egyes zsidót holokauszt-túlélőnek tekintenek, aki 1933 és 1945 között életben volt, és Európában, illetve a Szovjetunióban lakott. Igen ám, csakhogy ebben az esetben megint csak egy pofátlan, ráadásul kifejezetten rasszista jellegű világméretű csalással van dolgunk. Hiszen joggal merül fel a kérdés: vajon miért csak az 1933 után született és Európában élő zsidóknak jár kárpótlás, más nemzetek fiainak miért nem? A zsidók élete többet érne, mint egy nem zsidóé? Hogy is van ez, uraim?
A holokauszt-túlélők körül csapott felhajtás valójában tehát egy újabb hatalmas holokausztos öngól. Csak hát ugye a kapzsiság felülmúlja a józan észt: a több százezer „holokauszt-túlélő” létezése ugyanis nem egykönnyen hozható összhangba a gyermekek tömeges elgázosításáról szóló történetekkel.
Perge Ottó - Kuruc.info