Egy nemrég közzétett táblázatban azoknak a gyerekeknek a nevei olvashatók, akiket az 1945. január 27-én Auschwitzba érkező dicsőséges szovjet felszabadítók az „ipari méretű népirtás” színhelyén találtak. Ezek azok a szerencsés gyerekek, akiket a gaz nácik valamilyen rejtélyes oknál fogva elfelejtettek elgázosítani.

A lista lelőhelye: Gosudarstvennij Archiv Rossiiskoj Federatsii (Az Orosz Föderáció Állami Levéltára) GARF, 7021-108-23, pp. 179-198 e 200-217. A dokumentumot nem egy hivatalos holokauszt-történész, hanem egy revizionista kutató, Carlo Mattogno tette közzé. Mily meglepő. Szintén Mattogno derítette ki, hogy 1945. január 16-án - tehát 11 nappal a szovjet csapatok megérkezése előtt - 770 volt az auschwitzi „haláltáborban” tartózkodó 18 év alatti személyek száma. (Arbeitseinsatz für den 16. Januar 1945. Rossiiskii Gosudarstvennii Vojennii Archiv, Moszkva, RGVA, 502-1-67, p. 17a. Ugyanebből a dokumentumból kiderül, hogy ekkor 400 beteg foglyot is őriztek a borzalmas „haláltáborban”.) Őket sem gázosították el. Vajon minderről miért nem hallottunk eddig?...

További érdekesség, hogy ennek a 770 gyereknek a többsége a „dicsőséges felszabadítók” érkezése előtt a csecsemőket élve tűzbe hajigáló, a foglyokon barbár orvosi kísérleteket végző, milliókat elgázosító, vadállati kegyetlenségű nácikkal nyugati irányba elvonult. A nácik pedig – akik pedig hosszú időn keresztül azonnal küldték a gázkamrába az Auschwitzba érkező gyerekeket – valamilyen rejtélyes okból kifolyólag életben hagyták a lágerben maradó fiúkat és lányokat is.
Az itt elérhető táblázatból kiderül a „haláltáborban” maradt kétszáznál is több gyermek neve, neme, életkora, nemzetisége, száma, továbbá az is, hogy melyik országból és mikor érkeztek Auschwitzba. A magam részéről ennek a listának a közzétételével is szeretnék boldog holokauszt-emlékévet kívánni úgy a meggyőződésből, mint a tudatlanságból, kényszerből, vagy karrierjük további egyengetése céljából holokausztozóknak.
 Perge Ottó - Kuruc.info