Miközben a vérünket szívó zsidók reggeltől estig, vasárnaptól sabbatig gyalázhatják a gazdanépet, ők a legkevésbé sem tűrik a kritikát: az utóbbi idők magyarellenes hadjáratainak egyik élharcosa az alábbi kép megosztása miatt tett feljelentést, ráadásul nemcsak az ellen, aki kitette a képet a Fb-oldalára, hanem azok ellen is, akik meg merték osztani, hadd gondolják meg jól következőkor, akarnak-e bármi olyat közzétenni, ami a gyarmattartók érzékenységét sértheti!
Zoom
Nos, úgy tűnik, mi is megosztottuk...
Íme a feljelentés:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
A személyes meghallgatásra április 11-én 14 órakor kerül sor a Markó u. 25. alatt, a 284-es teremben, ha esetleg valaki kíváncsi az ifjú rabbi ellentmondást nem tűrő "érveire".
(Kuruc.info, forrás: Fb)
Frissítés: a kép eredeti feltöltője írja:
Kicsinyes bosszúja a TEV nevű zsidó terrorszervezetnek, hogy a mai napon a Domb Futo Facebook-profilomat letiltották. Ez is azt bizonyítja, hogy a zsidók a legnagyobb terroristák.
Húgyköves Máté Slomó azt hiszi, győzött, pedig a harc most kezdődik! A letiltásommal nem ér véget az igazság kimondása, és a helyemre újabb ezrek lépnek majd....
A holnapi tárgyaláson a Slomó-ügyben senkinek nincs félnivalója, nyugodtan hivatkozhatnak arra, hogy ők jóhiszeműen osztották meg, mint én, abban a hitben, hogy a jóember egy Bin Laden-típusú vagy szaúdi terrorista, és csak a rendőrség munkáját szerették volna segíteni a megosztással, hogy minél előbb kézre kerítsék. A jóhiszeműségért senkit nem büntethetnek meg.
Érdekes módon nem kaptam idézést a holnapi meghallgatásra, lehetséges, hogy a rendőrség lakcímnyilvántartása nem naprakész, és ezért nem találnak. Ne is várjanak tehát, mert nem érek rá.