Az LMP társelnöke először Kálmán Olga haragját vívta ki azzal, hogy túlméretezett hisztinek nevezte a zsidó és balliberális szervezeteknek a német megszállási emlékmű körül lerendezett cirkuszát. Hiába közölte, hogy ő inkább a "szélsőjobb" térnyerésével akar foglalkozni, hiába sorolta fel enyhítő körülményként, mely rokonait deportálták, a szektatévé műsorvezetője hol dühösen, hol megvetéssel vagy éppen gyűlölettel nézett rá, és többek között olyanokat mondott, hogy ő bizony "nem fogadja el a választ". Aki ugyanis nincs velük, az ellenük van, azaz "náci".

Ha még nem látta volna, dőljön hátra, és szórakozzon:
Közben már komoly fejleményei is vannak az ügynek: Schiffer a Facebookon írt arról, hogyan pocskondiázzák és fenyegetik őt magukat demokratának tartó emberek.
"Szabó Zoltán (DK) simán lenácizott. Egy nyugalmazott legfelsőbb bírósági bíró (volt bírósági szóvivő) görénynek, 'aljas sunyi kis mocsoknak' nevezett, egy már korábban elhíresült nyelvész leköpéssel, mások utcai lincseléssel fenyegetnek. Az idézetek nem a kuruc.info, hanem magukat demokratának tartó polgártársak Facebook-oldaláról valók. Az okos a saját, a buta a más kárán tanul, a gyűlöletcsoportok – úgy látszik – semmiből sem" – írja az LMP-s politikus, akinek közben Fodor Gábor is megüzente a Facebookon, hogy egy politikusnak többek között az is kötelessége, hogy szimbolikus ügyeket is képviseljen.
Kíváncsian várjuk, mikor fogják betiltani az LMP-t, vagy Schiffert elküldik-e auschwitzi tanulmányútra a szentséges holokauszt jelentőségének kisebbítése miatt...
(Kuruc.info - Origó nyomán)
Frissítés: A diskurzus diktátorainak belviszálya, avagy családon belüli nézeteltérés
2. frissítés: Olga néni most tudta meg...

(Kép: Scenic)