A sofőr lezavarta a kisgyermekes házaspárt, a főváros 95-ös buszjáratáról, mert "nagy pénzzel" akartak fizetni a jegyért.
Az apa Facebook-bejegyzése szerint vasárnap 13:00-kor történt az eset a 95-ös busz új köztemetői megállóban.
István felszállt a családjával a buszra. A kislányuk a babakocsiban ült. Amint felrakták a babakocsit a középső ajtón, a sofőr már kiszállt a fülkéből és agresszíven, kiabálva nekik támadt, hogy menjenek előre jegyet venni. István előre is ment megmutatni a bérletét, és jegyet venni a párjának. Miután mondta, hogy "nagy pénz" van nála, a sofőr felháborodva közölte vele, hogy takarodjanak le a buszról.
A párja a kiabálás hallatára megpróbálta levinni a buszról a babakocsit, ami egyedül nem egyszerű. Végül a babakocsi kereke beszorult a busz és a padka közé, majd kiesett.
Ezután a sofőr készségesen áthajtott az amúgy nem olcsó babakocsi kerekén, amivel eléggé megnehezítette a hazajutásukat - írta István a bejegyzésében.
Zoom
Azt is megjegyzi: addig nem nyugszanak, amíg az illető a BKV-nál dolgozik. Elég nagy szégyen, hogy egy kisgyerekes családdal így bánnak - tette hozzá. A gyereknek is történhetett volna bármi baja.
A busz rendszáma: LMG-002
(Hír24 nyomán)