Munkatársunk a család engedélyével bejutott Kovács Béla úgynevezett "luxusvillájába". A fideszes média szerint a pilisszentkereszti ingatlan luxuskategóriába tartozik. A képek alapján Önök szerint ez egy "luxusvilla"? - kérdi az Alfahír.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Jobbik-közlemény a pilisszentkereszti „kastélyról”
Az Alfahír ma megjelent képriportja alapján ismét bebizonyosodott: a hazai média felszínesen, félinformációk alapján vádaskodott Kovács Béla ingatlanvásárlásának kérdésében is.
A házat Kovács Béla és két tulajdonostársa nem 100 millió forintért vagy annál is több pénzért, hanem 52 millió forintért vásárolta 2010 decemberében. Három tulajdonosa van, Kovács Béla mellett felesége és anyósa. A vételárat részben két ingatlan eladásából, részben pedig magánhitelből fedezték, ráadásul részletfizetésre vásárolták meg. Az utolsó részösszeg kifizetése még mindig hátravan.
A jelenlegi házat az előző tulajdonos a ’90-es évek elején építette rá egy régi parasztházra, ám mára annyira rossz állagú, hogy szakemberek statikailag felújíthatatlannak minősítették - olvasható a Jobbik közleményében.