Az idei buzivonulás egyik legprovokatívabb senkiházijához mentek látogatóba vármegyések. Sajnos vele nem találkoztak, de a főnökével sikerült beszélgetniük. Az úr nem volt túl közlékeny, és nem kívánt válaszolni Incze Bélának, a HVIM alelnökének azon kérdésére, mely szerint a jövőben milyen formában kívánnak keresztény és magyar ügyfelekkel üzleti kapcsolatot fenntartani. Zagyva György Gyula, a szervezet társvezetője arrogáns viselkedéséért cserébe megígérte neki, hogy ő és cége a Kuruc.infón fog szerepelni, amit készséggel el is fogadott, így nyilván nem zavarja, hogy a vármegyések be is tartják a szavukat - írja a Deres.tv.

A lap utánajárt ennek az Unisys Kft.-nek, mely csak angol nyelvű honlappal rendelkezik (elképzelhető, hogy nem is tartanak igényt magyar ügyfelekre...), melyből az derül ki, hogy a cég egy "információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat", amely több kontinensen működik, és arra a legbüszkébb, hogy multikulturális alapon toborozzák munkatársaikat. Többek közt dél-amerikai és afrikai alkalmazottakkal is büszkélkedhetnek Magyarország fővárosában. Hazai központjuk a WestEnd II. számú irodaházában található, ahol lelkesen várják a magyar hazafiakat.
A vármegyés delegáció egy képet is küldött, mely a várakozóban lévő prospektusokat ábrázolja. A képen az Őrtorony "magazin" két száma látható. Aki nem lenne vele tisztában, ez a kiadvány a "Jehova tanúi" nevezetű szekta nevéhez kötődik.
Zoom
A vármegyések arról számoltak be, hogy miután elhagyták az Unisys irodaházát, fél percen belül hat rendőr vette őket körbe, és igazoltatás alá vonták őket. A személyi adatok lekérése alatt az egyik rendőr bebizonyította, hogy van alapjuk a gyenge képességeikre utaló viccek tömkelegének, ugyanis elszólta magát, hogy jóval korábban értesítve lettek a csoport érkezéséről, minthogy azok egyáltalán bementek volna a cég irodájába. A hazafiak ezúton is üdvözlik az őket sorozatosan törvénytelen módon lehallgató titkosszolgákat - írja a Deres.tv.
Videó a látogatásról: